Яковъ Эц

industrial, experimental, post-industrial - Ukraine

олег в.

i'm a scatman!
Вік
37
Адреса
JetBar
Повідомлення
6 849

Репутація
3 202

Яковъ Эц

grouplogo.jpg

s640x4803.jpg

Хочу ознайомити місцеве товариство з цим унікальним для України проектом.
Інформації дуже мало: з'явились десь в бурних 90-х в Києві, видали 2 альбоми, потім хтось з учасників за щось сів, група невідомо чим займалась, а тепер видали ще один альбом. Цікаве походження їх назви: ще коли гурт не мав імені, вони дали прослухати комусь декілька своїх треків, на які отримали схвальний відгук, особливо ж сподобався слухачу трек про яковця. Насправді ж в цій пісні був зачитаний уривок з біблії, де Ісус говорить до апостолів "я посилаю вас як овець серед вовків" (Мт 10:7-16).
Група грала дуже цікаву суміш з нойзу, індастріал-року і якоїсь мрачної психоделії. Тексти переважно на німецькій, але є і на українській, польській, російській. В перших двох альбомах можна помітити великий вплив естетики нацистської Німеччини, а останній - це якась індастріал-опера на тему другої світової війни на теренах України. Тут можна побачити все: і німецькі війська, і польські загони, українських та радянських партизанів та єврейські гетто.

Дискографія:

1997 - Аненербе
1998 - Аэроплан
2010 - Капут

0000satb.jpg

0000t519.jpg

Опис
industrial, experimental, post-industrial - Ukraine
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Re: Яковъ Эц

Я слышал, что они вроде как первая украинская команда, начавшая играть мартиал? Ознакомлюсь обязательно.

нє, то не мартіал зовсім. лайбаховщина скоріше.

Последний щас слушаю...) Вобщем, интересная вещь, не сказал бы, шо прямо так прет и доставляет, но проект интересный, местами проскакивают такие забавные мелодии... как по мне, оно заслуживает внимания куда большего, чем 4 сообщения в теме) :smile:

Послушал "Аненербе" и "Капут" - мне очень понравились, особенно первый. Очень хорошая и качественная группа, а уж учитывая когда они начинали, то двойное уважение этим ветеранам.

На Аненербе сплошной угар и распиздяйство. Музыка несет какой-то нездоровый позитив. Весь альбом слушался вот с таким лицом - ':lol:'
Буду заценивать остальное.

Если комуто интересно Яковъ Эц отыграют в мае (ориентировочно 21 числа) Ыкслюзивный концерт во Львове. сапорт в данный момент решается.
более детальная инфа пожже.

Назад
Зверху