Am Not

power electronics - UK

Marlo Stanfield

vinyl 7"
Повідомлення
3 428

Репутація
7 626

Am Not

2287f16ebd946ae4e1d43734ab95a912.jpg

"Am Not" - проект артиста на ім'я Tamon Miyakita, що базується в Лондоні. Виконує силову електроніку. Натрапив на крутий минулорічний альбом на хорошому сайті, присвяченому різній індустріальній музиці - Special Interests, точніше підгледів в темі кращих минулорічних релізів. Як по мені, то достатньо свіжо і переконливо звучить "Unpunished", як уже писав у нашій темі "топ-50", сабж для мене став в один логічний ряд із альбомом Керріджа "Always Offended Never Ashamed". По асоціаціях пристрасті техногенного світу далекого майбутнього, де безжальні дроїди-винищувачі полюють на тих, кого необхідно ліквідувати (хоча насправді тексти про вбивства на грунті расизму, каннібалізм і тому подібне, хе-хе). Перша композиція - оголошення вироку, а далі - тотальна аннігіляція і безформенна купа металобрухту. От в чому якраз і цікавість цієї силової електроніки особисто для мене, що вона сприймається не просто зосередженням сліпої ненависті, а більше мечем караючого правосуддя. Але в будь-якому разі штука досить люта.

P.S. Плюсую тому, хто знайде і викладе касетку 2012 року під назвою "First Morbid Vibrations".

Відео для оглядового знайомства, якість зовсім низька.​

Дискографія:

• 2012 - First Morbid Vibrations
  • 2015 - Unpunished (320 kb/s)
    To view the content, you need to Sign In or Register.

Опис
power electronics - UK
Країна
Велика Британія
Это, безусловно, лучший ПЭ-релиз последних лет (и уж тем более 2015 года), который я слышал.

Josef K, другий раз підряд не можу плюс поставити, буду винен тобі.

Краще пошукаю "Lush Life" Тоні Скотта :stupid:

Ще парочку разів вдумливо попереслуховував наявні релізи. Це реально сучасний топ силової електроніки. Дайте кілька років, і сабж матиме у відповідних колах не менш класичний статус, ніж "Whitehouse" або "Sutcliffe Jügend". Звісно, за умови, що про нього хоч трохи більше людей дізнається.

К слову, воистину офигенный ПЭ проект, первые три полноформата на ура залетели, особенно мощнецкий дебютник. Вот только сейчас увидел, что наконец-то на суслике появился рип с кассеты Incursions 2018 года:pray: еще бы дождаться рипа на прошлогоднюю кассету Extraterritoriality:pray:

Назад
Зверху