Marlo Stanfield
vinyl 7"
"Am Not" - проект артиста на ім'я Tamon Miyakita, що базується в Лондоні. Виконує силову електроніку. Натрапив на крутий минулорічний альбом на хорошому сайті, присвяченому різній індустріальній музиці - Special Interests, точніше підгледів в темі кращих минулорічних релізів. Як по мені, то достатньо свіжо і переконливо звучить "Unpunished", як уже писав у нашій темі "топ-50", сабж для мене став в один логічний ряд із альбомом Керріджа "Always Offended Never Ashamed". По асоціаціях пристрасті техногенного світу далекого майбутнього, де безжальні дроїди-винищувачі полюють на тих, кого необхідно ліквідувати (хоча насправді тексти про вбивства на грунті расизму, каннібалізм і тому подібне, хе-хе). Перша композиція - оголошення вироку, а далі - тотальна аннігіляція і безформенна купа металобрухту. От в чому якраз і цікавість цієї силової електроніки особисто для мене, що вона сприймається не просто зосередженням сліпої ненависті, а більше мечем караючого правосуддя. Але в будь-якому разі штука досить люта.
P.S. Плюсую тому, хто знайде і викладе касетку 2012 року під назвою "First Morbid Vibrations".
Відео для оглядового знайомства, якість зовсім низька.
Дискографія:
- 2012 - First Morbid Vibrations
- 2015 - Unpunished (320 kb/s)
- Опис
- power electronics - UK
- Країна
- Велика Британія
Am Not

еще бы дождаться рипа на прошлогоднюю кассету Extraterritoriality