Blood Incantation

Death Metal

tenebræferis

Dead but Dreaming
Стать
чол
Адреса
From Beyond
Повідомлення
6 605

Репутація
5 884

1b02002644966af91becf026ca39dd99.png
Blood Incantation - це:
Paul Riedl - гітара, вокал
Morris Kolontyrsky - гітара
Morris Kolontyrsky - гітара
Jeff Barrett - бас
Isaac Faulk - ударна установка

8482ee243b883c5c534a49ae12870858.jpg

Blood Incantation - круті вже тим, що приїжджали минулого року до Києва.
Крім того, це сама натуральна жесть. Їхню музику пробують описують наступними словами: "atmospheric
technical/ambient/funeral death metal", від яких вже тьмяніє в очах. І це ви тільки її ще не слухали. Цікавою особливістю їхнніх записів є те, що вся музика в студійному форматі є аналоговою, тобто записується цілком в рамках живої гри в студії.
Видаються на Dark Descent Records.

16fc96e9b0a3642c40608565ba32197b.png

2013 Blood Incantation (demo)
2013 Demo II (demo)
2014 Astral Spells (demo)

9238f6421fad0b4d837d6727a43d78e1.jpg

Трек-лист:
1. The Vth Tablet (Of Enûma Eliš)
2. Obfuscating the Linear Threshold
3. Hovering Lifeless
4. Subterranean Aeon

To view the content, you need to Sign In or Register.
c9527ecb3e7e42dfb83829de5f64eb27.jpg

Трек-лист:
1. Blood Incantation - Mephitic Effluvia
2. Spectral Voice - (Slowly) Claimed By Oblivion

2016 Starspawn
2e789501f1d646bdac05932cc42c4d43.jpg

Трек-лист:
1. Vitrification of Blood (Part 1)
2. Chaoplasm
3. Hidden Species (Vitrification of Blood Part 2)
4. Meticulous Soul Devourment
5. Starspawn

Опис
Death Metal
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування:
Я би й мерч такий носив (ше один)

Кста,
Прожектор, де ти береш мерч всіх цих King Crimson і Camel? Я тоже собі хочу

tenebræferis, на канциках Кинг Кримзон (2016) и Кэмэл (2018) :happy:

tenebræferis;2838544 сказав(ла):
Я би й мерч такий носив (ше один)
А мені здається, що не дуже кльово виглядало би, тіпа глазунья така собі. А от стосовно мерча ( ше один ) - в тебе здається з дебютніка їхнього - то він просто божественний ( мерч я маю на увазі, хоча і дебютнік також )) :pray:

Прожектор,
61552798b2fbee39aabd61edb168d6d4.jpg

walls, насправді маю по дебютному EP як CD з футболкою, так і по останньому на сьогодні)
От по дебютному лонгплею ніфіга нема((

Добавлено в 19:01 / Предыдущее сообщение было написано в 18:57

А от так буде виглядати мерч по ТЗ
https://evilgreed.net/collections/bloodincantation

Добавлено в 19:03 / Предыдущее сообщение было написано в 19:01

Тривалість альбому я хуєю
Tracklist:
01. Io (21:00)
02. Ea (19:40)
03. Chronophagia (27:37) - CD Digipak Bonus

tenebræferis, охуеть. Он реально не по детх митолу будет?

tenebræferis, :ohcrap: такая смесь ядреная от них была и тут же в эксперименты кинулись. хотя, хозяин барин

tenebræferis;2838549 сказав(ла):
маю по дебютному EP як CD
Так так, я це й мав на увазі :agree:

так і по останньому на сьогодні)
Ото ти жук ! :agree:

дебютному лонгплею ніфіга нема((
Не все зразу) Так цікавіше :agree:

Добавлено в 20:35 / Предыдущее сообщение было написано в 20:10

такая смесь ядреная от них была и тут же в эксперименты кинулись.
Та да, как то не то. Хотя последний альбом уже намекал на изменения , но это было неочевидно. У них и так был особый, неповторимий стиль, за что и приобрели фанбазу по всему миру. Жаль, быстро они поплыли...Хотя с тобой согласен целиком и полностью - дело ихнее :agree:

Не знаю як ви, але я люблю ембієнт. А тут ще й космічний. Слухати не переслухати, аби тільки зробили у своєму фірмовому стилі, щоб відчути цю зловісну атмосферу присутності потойбічного позаземного

^присоединяюсь
такая смесь ядреная от них была и тут же в эксперименты кинулись
уверен, это локдаун-альбом (типа заполнить сетку релизов/сохранить хайпец, пока толком нет возможности турить с новым песенным материалом) и он совершенно не характеризует их дальнейшее постоянное направление. Что не делает его априори плохим, есишо, я только за подобные лефтфилд-приколы

Прожектор, очень на это похоже.
tenebræferis, я эмбиент не т о чтобы люблю, но послушать всегда могу, и вот они сыграли на этом, я бы не горел послушать но тут такая команда и такой резонанс)

walls, я думаю, вс будет норм. я вот даже с бухлом подвязал, чтобы прожить чуть больше и услышать чуть больше новых альбомов:stupid::stupid::stupid:

tenebræferis;2838560 сказав(ла):
але я люблю ембієнт.
А я приміром - більше ні, чим так, і то , дуже вибірково, і то лише у деяких окремих норвежських діячів :stupid: Взагалі, я не стверджую. що такі експерименти - щось погане, але слухати у сабжа такий альбом - не збираюсь, так як сабж для мене - це Starspawn , спліт з Spectral Voice тощо...

Добавлено в 09:35 / Предыдущее сообщение было написано в 09:31

я думаю, вс будет норм. я вот даже с бухлом подвязал,
Все будет заебись, нахуй оно надо, я завязал уже давно с этим гавном, и прекрасно себя чувствую. Давай, держись , братан !

walls, только хотел постануть сюда так как вылезло в предлоге:super:

Umnitsa, прикольні тіпи, смаки у них теж прикольні , я собі пару трійку релізів виділив для ознайомлення, а ще особливо порадів від FFttF Морбідів:abbath: ( у мене він в двійці найкращих дискографії М А )

walls, я больше с альбома Шульце угорел. А морбидов этот альбом что-то всегда средне был.

Umnitsa, так, Формули ніхто не поважає :crying:

walls, свежую ипиху не слушал еще?

Umnitsa, ні, я тобі більше скажу, ні сном ні духом що у них щось нове є :thinking:

Umnitsa, :agree:
tenebræferis, :agree:
Сьогодні - завтра обов'язково просвіщуся :stupid: Але який склад в турі - мама міа:pray:

Ну типу перша пісня - то круто, а друга знову ембієнт. Розумію, що сабж вже давно себе переріс, їм цікавий розвиток та можуть вони багато чого, але ще пару таких релізів - і я пасую, бо ембієнт не дуже люблю, або коли захочу його послухати - то це не BI буде однозначно. Але відчуваю, що так воно і буде, і в цьому поганого нічого не має, на все свій час і своє місце:clever:

walls, я в эмбиент тоже не особо. 22 года эксперимент понравился но на пару раз. А вот вторая песня отсюда прям саундрек у меня к этой осени. хорошо хоть тут можно музыку пообсуждать:abbath:

прям саундрек у меня к этой осени.
У мене Октобер Раст , На Хрустальних Качелях, Реверенд ( всі ), Dead Again, Sinead O’Connor і ще LZ ( теж всі , в любій послідовності ) - це тільки осінь почалася, а я вже загрузився по повній, меланхолічними - депресивно мізантропічними настроями, в силу різних та багатьох обставин. Страшно навіть уявити, що буле далі:spooked: Ну і ще ж возврастноє, :oldman: куди ж без цього. Але осінь в цьому році гарно починається, дуже тепло, в тому році вже давно дубак був.

Назад
Зверху