Walls Between Us

melodic hardcore, Ivano-Frankivsk

da1tro

mp3 256 kbps
Повідомлення
104

Репутація
153

Walls Between Us
x_b0f5ee05.jpg

Origin: Ivano-Frankivsk, Ukraine
Since: 2008
Style: Melodic Hardcore / Punk
Line-up:
Members:
Kodak - guitar
Naz - vocals
Zheka - bass
Igor - drums
Influences: another year, rise against, 7seconds, all idols fall, ensign, have heart, casey jones, from ashes rise, heavy hearted, verse, comeback kid, tackleberry
Site: Myspace
Preveiw: Myspace / Вконтакте
Biography/Info:
До того як була створена команда Walls Between Us практично всі її учасники були старими колегами по цеху. Хтось з кимось грав, або катався, або просто дружили. В Кодака (гітара) з Жекою (басіла) була команда Clamorous а потім його запросили грати на басу в Miss Ukraine Was Murdered. У Наза був проект If I Care в якому за рік помінялось 4 драмера і врешті решт команда заглохла. На барабанах перше стукав Вася, але згодом на його місце взяли йогурта. В результаті ротацій в жовтні нарешті почались репетиції. Хотілось робити не просто музику заради музики, а вкладати туди послання - слова, які відриваєш від серця і віддаєш тому, кому справді довіряєш і з ким бачиш спільну мету. Через 2 місяці записали перше демо в яке увійшли 2 пісні: «Стіни між нами» і «Для чого ти тут». Від першої з них і пішла назва команди. Зараз група відіграла в декількох концертах, але за цей час поділити сцену з римськими групами Bedtime For Charlie i Jet Market, а також українськими гуртами Rise Of Cadia, Doping, One Reason Left та інші.. І це тільки початок.
2 Demo songs

Опис
melodic hardcore, Ivano-Frankivsk
Країна
Україна
суть зрозуміла)
дуже навіть вдалий текст..

на вконтакте можно регистрировать артиста?
можно создать группу, оформленную, как профиль артиста. контакт - это тупо фейсбук, если что

тем, что он закрыт.
а вот это уже аргумент, соглашусь

+ ще один позитивний відгук:smile:
дуже сподобалось все, окрім якості запису вокалу та кінцівки першої пісні. ну, треба ж сказати хоча б щось погане, щоб не перехвалити:stupid:)
дуже сподобалися
текст що ви тут вище запостили дуууже чомусь Рей нагадав атмосферою)) та і побудовою речень) нічого не подумайте, це просто спостереження)

+ ще один позитивний відгук:smile:
дуже сподобалось все, окрім якості запису вокалу та кінцівки першої пісні. ну, треба ж сказати хоча б щось погане, щоб не перехвалити:stupid:)
дуже сподобалися
текст що ви тут вище запостили дуууже чомусь Рей нагадав атмосферою)) та і побудовою речень) нічого не подумайте, це просто спостереження)

оу...ну якшо нас порівнюють з Рей то нічого погвного в цьому я не бачу. в цьому тексті насправді нічого нового. і оригінальності мало. просто слова які по моєму виражають суть ХК ідеї. писати тексти треба вчитись так само як грати на інструменті, щоб зуміти підібрати потрібні правильні слова

Добавлено через 4 минуты
и хули толку

типа я не знаю.
дай оффициальный фэйсбук блэк саббат, например.

ну в контакті зараз дуже багато людей сидить. це вроді аналога майспецса але закритий. по моєму один хєр шо то шо інше)))

Текст другої пісні «Стіни між нами». Мені він не подобається, робився на ходу. Думаю треба з ним попрацювати. Напевно на концертах воно буде співатись по іншому але основна ідея залишиться та ж сама.

Коли світло згасає і темнота стирає різницю між нами
Всі як одне ціле
Руйнує зведені стіни
Стіни між нами!

Я не знаю хто ти і звідки
Я не можу побачити твоє обличчя
Я лише відчуваю твоє дихання і як б´ється твоє серце
Твоє серце!

І я розумію, що наші серця б´ються в одному ритмі
Ми люди і ми різні
Але темнота стирає різницю між нами
Руйнує зведені стіни

Коли шум вулиць і буденних турбот
Заповнює твої дні
Я не можу почути твій голос
І не можу докричатись до тебе
Але я бачу твої очі
І мій погляд скаже більше ніж слова
В ньому вся моя злість і бажання
Зруйнувати зведені стіни
Стіни між нами!

я вас на мс добавила)

я глибоко вражений... а до чого цей віршик?)))
Теряйся быстрей, понаехавший хач
иль накроет тебя битдаун-палач.
Умирая, услышишь мош-хардкор кач,
Не попробуешь больше ты веган-калач.

я глибоко вражений... а до чого цей віршик?)))
Теряйся быстрей, понаехавший хач
иль накроет тебя битдаун-палач.
Умирая, услышишь мош-хардкор кач,
Не попробуешь больше ты веган-калач.
Как это причем, ты поддерживаешь, что хардкор захватили жиды, шафки, гомосексуалисты и правозащитники? Битдаун-хардкор - вот настоящая музыка для белых людей, когда качевые мош-моменты заставляют исступленно сжимать славянские кулаки и яростно хмурить белобрысые брови, когда строго очерченный гиперборейский нос жадно вдыхает на танцполе запах арийского пота, а бритая голова отсвечивает нордическим сиянием в отблесках неоновых ламп над сценой. Это и пытается донести до твоего сознания вышеуказанное стихотворение.

Давай раз на раз.

Духоборъ, xdiamondsx, вы сейчас паренька не на шутку перепугаете своей гипербореей)) и во Франыке будут думать, що в Києві одні бони!:stupid:

во франику давно вже всьо в курсі...і не треба робити з франика село

Если закрыть глаза на невменяемые(я не могу на слух определить даже к какой языковой группе языков относится тексты), то пиздец как отлично. Интро во второй песне - это пиздец отлично без всяких скидок, да и песня тоже. В ней я, кстати, даже смог разобрать слова. Да тут, как я понял насчет вока... Ой текст меняйте.

Как это причем, ты поддерживаешь, что хардкор захватили жиды, шафки, гомосексуалисты и правозащитники? Битдаун-хардкор - вот настоящая музыка для белых людей, когда качевые мош-моменты заставляют исступленно сжимать славянские кулаки и яростно хмурить белобрысые брови, когда строго очерченный гиперборейский нос жадно вдыхает на танцполе запах арийского пота, а бритая голова отсвечивает нордическим сиянием в отблесках неоновых ламп над сценой. Это и пытается донести до твоего сознания вышеуказанное стихотворение.

Давай раз на раз.

вот да фак????? шо за хрєнь???

блін, ну нафіга ви троллите?:hz:

Блинки, Духобор, вы реально пацана высадили:stupid::stupid:
Будьте попроще:lol:

4ех, ніхто нікого не висажував, якшо ти сам памятаєш то ми зі стьобом це розказували:lol:

Да все заебись:super::super::super:

Севастополь-Крым-Россия!

а музончик у группы хороший такой..я доволен.

Walls Between Us
x_b0f5ee05.jpg

Origin: Ivano-Frankivsk, Ukraine
Since: 2008
Style: Melodic Hardcore / Punk
Line-up:
Members:
Kodak - guitar
Naz - vocals
Zheka - bass
Igor - drums
Influences: another year, rise against, 7seconds, all idols fall, ensign, have heart, casey jones, from ashes rise, heavy hearted, verse, comeback kid, tackleberry
Site: Myspace
Preveiw: Myspace / Вконтакте
Biography/Info:
До того як була створена команда Walls Between Us практично всі її учасники були старими колегами по цеху. Хтось з кимось грав, або катався, або просто дружили. В Кодака (гітара) з Жекою (басіла) була команда Clamorous а потім його запросили грати на басу в Miss Ukraine Was Murdered. У Наза був проект If I Care в якому за рік помінялось 4 драмера і врешті решт команда заглохла. На барабанах перше стукав Вася, але згодом на його місце взяли йогурта. В результаті ротацій в жовтні нарешті почались репетиції. Хотілось робити не просто музику заради музики, а вкладати туди послання - слова, які відриваєш від серця і віддаєш тому, кому справді довіряєш і з ким бачиш спільну мету. Через 2 місяці записали перше демо в яке увійшли 2 пісні: «Стіни між нами» і «Для чого ти тут». Від першої з них і пішла назва команди. Зараз група відіграла в декількох концертах, але за цей час поділити сцену з римськими групами Bedtime For Charlie i Jet Market, а також українськими гуртами Rise Of Cadia, Doping, One Reason Left та інші.. І це тільки початок.
2 Demo songs

Добавьте в шапку :idea:
http://ifolder.ru/9675602

фото по тафгаю)

особенно гитарист слева

только увидел темку и послушал. понравилось. да. хочу больше треков

Эмачня!!!!!!))))))))))
Вживую охуенны!
и как люди отличные!
еду ценить во франык на нормальном звуке, а то у нас со звуком не сложилось именно на них)

Назад
Зверху