Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
но чего-то не хватало =))))

Dying In Your Arms сказав(ла):приємно здивували деякі люди....а в деяких розчарувалась...ех...але було весело...![]()
![]()
![]()
Пиздец. Ты права я так испугался шо штаны побежал менять. Нет правда.Dying In Your Arms сказав(ла):бачили з Ліпкою Емо-гріля, навіть запросили його, а він відморозився....мабуть злякався...![]()
SKINNER сказав(ла):Мудак он, а не злодей ;)
А ти де була?Dying In Your Arms сказав(ла):бачили з Ліпкою Емо-гріля, навіть запросили його, а він відморозився....мабуть злякався...![]()
Sizentai сказав(ла):А меня нету( Я позже пришел.
О, я нашел себя!!!llortyimum сказав(ла):а ты себя совсем не заметил? на последней фоточке??
та встигла....я можу))ми з нею пішли до туалету...і побачили О ВЕЛИКОГО ТА БЕЗСТРАШНОГО!!!!Lana сказав(ла):Когда успела?=)

була-була...та пішла до дому...Sizentai сказав(ла):А ти де була?

нет,но в следующий раз приходите с воткай а не выпивайте ее до ))))))Johny Sick сказав(ла):я надеюсь наше появление не сильно омрачило ход событий?
где фотки?
та ты вообще такая тихая...никто не видит как ты приходиш и никто не видит как уходишDying In Your Arms сказав(ла):була-була...та пішла до дому...![]()