1914

blackened death

STG44

mp3 v0
Ім'я
Дима Кумар
Стать
чол
Адреса
Львов
Повідомлення
243

Репутація
107

Новый проект со Львова, собранный в столетие Великой Войны.

Состав:

Vocal - 2.Division, Infanterie-Regiment Nr.147, Oberleutnant – Ditmar Kumarberg
Guitar - 37.Division, Feldartillerie-Regiment Nr.73, Wachtmeister - Liam Fessen
Guitar - 5.Division, Ulanen-Regiment Nr.3, Sergeanten - Basil Lagenndorf
Bass - 9.Division, Grenadier-Regiment Nr.7, Unteroffiziere - Armin fon Heinessen
Drums - 13.Division, Kuerasier-Regiment Nr.4, Rittmeister - Serg Seemann

Дебютный трек можно послушать здесь

Сообщество в ВК

D-huFZn9poQ.jpg

Опис
blackened death
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Якщо когось зацікавить монолог "Forgive me, comrade" з The Hundred Days Offensive, то він взятий з кіна
"All Quiet on the Western Front"

Саме кіно знято за однойменною книгою.

Я так ахуел с этого альбома, насколько он классный! Сегодня послушал вот, хотя скачал еще в прошлом году и остался дичайше доволен. :abbath: :applause:

А смисл їх тут - форумі, де мутиться піратский контент - вітати? Кому треба було, вже закидали поздравляшками їхній фейсбуч

смысл ваще людей с чем-либо поздравлять, действительно

Ну да, если бы они галеру захватили, то можно было бы поздравить. Пиратский же форум, йохохо!

Добавлено в 17:47 / Предыдущее сообщение было написано в 17:32

А смисл їх тут - форумі, де мутиться піратский контент - вітати?
Ебать, ты пират, конечно!:stupid:

Interview_DmytroKumar.jpg

Їх музика в буквальному сенсі створюється у підвалах фортів часів Першої Світової, несучи з собою весь непереборний жах Великої війни.

Вони записали найкращий український метал-альбом 2018 року і стократ підсилили його успіх, підписавши контракт з одним із найбільших «важких» лейблів світу.

Напередодні київської презентації ‘The Blind Leading The Blind’ Dmytro Kumar, ідейний і музичний лідер гурту 1914, розповів про створення альбому в місцях бойових дій ПСВ, про співпрацю із Napalm Records, а також про те, що найголовніше у живих виступах.

Повну версію інтерв'ю читайте за наступним посиланням: http://www.dailymetal.com.ua/1914-my-robymo-muzyku-ne-dlya-nagorod/

завтра канцыч в Монтерее, киевляне :hi:

И шо, как сольник?

солдаут, 500 чоловік, за відгуками, шо бачив (більше 10) один з найкращих українських сольників на пам"яті багатьох людей в цілому. вища ліга, хулє
я не пішов))))))))))))))

ЛОХ
ЗА ТАКОЕ НЕ ГРЕХ И ПОХЕЙТИТЬ

шо поробиш, да ето так((((999
але в мене вже два спільних виступи фестивальних з 1914, так шо гештальт в цілому закритий, тільки шо клубний лишається

И вот вроде бы никогда особо не висел на дэт/блэке, если не считать юношеского увлечения морбидэнжелом, но как же все-таки круто звучат ребята. Каждый риф продуман, каждый трек - самостоятельное произведение, которое разворачивается как эпическое полотно. Кумар долго к этому шел, перепробовав кучу разных кирзовых сапог жанров и стилей, и наконец заиграл как зрелый островной вискарь. Снимаю шляпу, это реально мировой уровень. :applause:

Останнє редагування:
лол) не, я ж не по металу, только щас вот периодически копаю. Кстати, у МА послушал на ютубе пару треков, понравился отетот:

Прожектор, пушо медленный?)

АРЯЯЯЯ МОРБІД ЕНДЖЕЛ ПІСЛЯ 1996 НЕ ТОРТ ПОК ПОК ПОК

АРЯЯЯЯ МОРБІД ЕНДЖЕЛ ПІСЛЯ 1996 НЕ ТОРТ ПОК ПОК ПОК

Висел на морбидэнжеле еще до 1996го АЗАЗАЗАЗАЗ!!!
К 1996му я успел разочароваться в метле, подвиснуть на элисинчейнс и вкусить корну. В дальнейшем возвращался к металу только в его думовых и проговых версиях.
А если вернуться к сабжу, то любимое место на альбоме - затухающая концовка Passchenhell с дождем. Воображение так и рисует кровавую картинку после боя.

Назад
Зверху