[help]LTD vs. Ibanez vs. Epiphone vs. Dean up to 600$

Стать
чол
Повідомлення
2 245

Репутація
477

Шановні музиканти і не дуже!
У зв"язку з наближенням кінця місяця постає питання про купівлю нової гітари, бо на старій йолані сил нема грати)

Основні вимоги до гітарки:

1. H-H (для хайгейна) тому як буде рубатися м"ясо) - бидлокор і все таке. Зараз на зміну херовому стоковому датчику в мене заготовлений DiMarzio X2N
2. Фіксований бридж (Tune-O-Matic), ніякого тремоло - нахуй нада.
3. Вартість до 3000 грн.
4. Бажана форма SG, але не обов"язково.
5. Бажане місце виробницва - не Китай і не Індонезія. Крім Кореї більше нічого здається немає.

Відповідно до цих вимог, я відібрав наступних кандидатів (відразу з картинками і лінками на магазини):

Номер 1: LTD Viper200FM

Foto

Подобається форма, гриф з червоного дерева, звучання не чув:)
Зроблено в Індонезії, що не зовсім добре.

Ціна 2773.00 грн.

Номер 2: Dean Vendetta 4.0

Foto

Подобається все. Особливо дерево, сквозняк, інкрустація, Корея. Поки що це основний кандидат на прослуховування.

Ціна 3083.00 грн.

Номер 3: Dean Vendetta 3.0

Foto

Аналогічно попередньому кандидату :) Хіба що накладка на деку інакша і ціна менша.

Ціна 2697.00 грн.

Номер 4: Epiphone Gothic G-400 BS

Foto

Подобається форма(еталон!), але не дуже вірю червоному дереву грифа і деки;) , основний недолік - мейд ін чіна. Саунд чув, може бути;)

Ціна 1912.50 грн.

Номер 5: Ibanez SZ520FM-TKS

Foto

Характеристки аналогічні Вендетті, зроблено в Кореї, знято з виробництва, хороша форма.

Ціна 2988.6 грн.

Крім Епіфона я нічого не чув і не тримав у руках. Тому прошу знаючих людей допомогти мені зробити більш конкретний вибір, або порадити щось краще за ту саму ціну. Також було б добре почути відгуки людей які мали/юзали/чули ці гітари.

До вибору підходжу дуже серйозно, бо бабло як не крути не маленьке, тому буду просити ще й щоб хтось за літр соку пішов зі мною слухати те все добро, бо я на гітарі грати не вмію :) А тим більше навряд почую деякі тонкощі в саунді, бо маю мало досвіда.
Брати думаю через 2-3 тижні, сподіваюсь за цей час тут набереться достатньо відгуків.

PS: Заодно може хтось порадить який нековий датчик взяти для чистого саунда.

:super: :super: :super:

JC1992Page13.jpg

zadrot.gif

Найнижча - така як в мене тільки синього кольору.

Ктса, прочитав тут таке про цю серію:

Останнє редагування:
Хм... я вот думаю о чём спор.. по сути дела то, речь идёт о средних частотах, так как СГ сама по себе гитара нправленная на средние. Не учитывая Ибанез, ибо он хоть и присутсвует в этом списке, всё таки гитра звучащая наиболее высоко.
а автору надо подумать, какой имено звук ему надо.
я Б взял коненчо Эпифон - это моё опять же таки субьективное мнение, ибо хоть он и наиболее дешовый в списке, но опять же таки... с новыми звукачами будет играть так как нравиться именно мне.

Слушать, и ещё раз слушать, вот что посоветую автору.

ну теоретически... хм.. ибанез геты для спортсменог)
я думаю что в по приблезительным частотным дрочкам звука эти гитары на типичной середине выразительной с уклоном в высокие)

оно вобщем-то похуй. тут человек вон выбирает широко, по критериям деньги + нравицо не нравицо.

Слушать, и ещё раз слушать, вот что посоветую автору.

Ну це само собою. Вічуваю що одним днем тут не обійдеться.

оно вобщем-то похуй. тут человек вон выбирает широко, по критериям деньги + нравицо не нравицо.

Ну я в першу чергу питаю в знаючого народу на що можна/треба дивитися.

Взгалі хочеться саунда з потужним плотним низом.

Взгалі хочеться саунда з потужним плотним низом.

плотный низ не обязательно будет на гибсоноподобной гитаре. можно взять тополёвый японский джексон, тоже низы струячат будь здоров.

такой вопрос - в каком строе играете?

плотный низ не обязательно будет на гибсоноподобной гитаре. можно взять тополёвый японский джексон, тоже низы струячат будь здоров.

Мені просто найбільше подобається форма SG. Плюс багато команд які мені подобаються грають на SG.
Джексон звичайно дуже хотілося би, але бабло...

такой вопрос - в каком строе играете?

Спущений на один тон. (Tune down 1 step)

На то були і практичні причини - боюсь зігнути гриф;)
Струни 9-ка.

Блін, круто! Я б брав без базара.
Шкода тільки що тремоло є і схема h-s-s, але японія і джексон полюбе зарулять любий корейськийкитайський щіт)

Блін, круто! Я б брав без базара.
Шкода тільки що тремоло є і схема h-s-s, але японія і джексон полюбе зарулять любий корейськийкитайський щіт)

ну так подумай - он в киев доставляет. если шо приезжай в харьков послушать, заодно пивка даванём ))

Любит дядька Шетилов Джексоны )) Ой, как любит!

Може підкажете ще сайти діячів які продають японців?
А також найпопулярніші барахолки.

Ща гуглю-гуглю, все якась херня=\

Шетилов самый труъ. Дешевле и лучше не найдешь типа.

Якщо я тим Джексоном обзаведусь це взагалі охуєнно буде;)
Замість сінглів поставити мініхамби, тремоло закріпити щоб не качало і буде гітара на голову вище єбланеза(теоретично :))

В цього механіка трошки ржава. Але виглядає добре.

Синенький краще. От тільки якщо зразу замовляти то хз шо отримаєш, якщо їхати і слухати то немає з чим порівняти. Хіба що в дядька на складі Гібсони і фендери)

и гибсоны и фендеры.

У дяди есть ооооочень много чего, но за 550-600 бачей японца надо с руками рвать, хули там думать.

Так закажи. Там же можно походу поговорить с ним и забить инструмент.

Забивать надо тольлк когда уверен

Ну это уже зависит от автора)

Кстати Костя, а у тебя походу такой Динки как по второй ссылке?)

Буду забивати тільки як матиму бабло. Заодно оціню, може потягну щось за 700-800.

Чи є зміст брати месиканський страт? Бачив вже об"яви 3-4 про продаж такого, відносно дешево(500+)

Allan Gordon сказав(ла):
Кстати Костя, а у тебя походу такой Динки как по второй ссылке?)
Практически такой, только чуть новее и получше.
У меня на грифе акульи зубы, кант по грифу и башке, цвет другой (санберст на кленовом топе) и Сеймур а не димарцио.
Этот Динкарь постарше, а раньше их много разных было.

Добавлено через 1 минуту
CoproGrinder сказав(ла):
Чи є зміст брати месиканський страт? Бачив вже об"яви 3-4 про продаж такого, відносно дешево(500+)
Если ты не отказался от идею насчет быдлокора - то нет.

Останнє редагування:
Ты на страте быдлокор играть собрался? багагагагаг)))))
нет, ну гитара конечно хорошая, но не для того что ты зочешь, да и плотные низы...

Не відмовився.
Знач буду орієнтуватися на той Джексон )

Нічого що там механіка трошки поржавівша?

Ты на страте быдлокор играть собрался? багагагагаг)))))
нет, ну гитара конечно хорошая, но не для того что ты зочешь, да и плотные низы...

Ну дик я ж і питаю тому. Злий датчик на нього поставити)
Хоча ідея бредова))))

Ставить злой датчик на страт - издевательство.

Не жалко для такого інструмента :)

Кстати информация к размышлению. Знаете почем Ориджинэл Флойд? 300 баксов. В Америке. У нас не видал, но думаю шо далеко за 300 будет. Вот такие пирожки

А сколько такой Джексон новенький стоит?

Назад
Зверху