Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Действительно,особенно напрягают предложения без запятых.Просто как-то жалко чувака сталода муть какую-то написал он.нипанятна.
конструкция предложений хз какая
и сама формулировка,с неба взятая
вот тебе и реакция такая

Да я бы так не сказал.И почему инди-рок обязательно американский?Есть канадская группа Broken Social Scene-блин,боги инди-рока экспериментального.Или те же The Arcade Fire.американский инди рок щас напрямую ассоциируется с эмо 90-ых и нынешним фолком забавным американским.

еще раз прочитай внимательно мое сообщениеДа я бы так не сказал.И почему инди-рок обязательно американский?Есть канадская группа Broken Social Scene-блин,боги инди-рока экспериментального.Или те же The Arcade Fire.

ну значит ты нихуя не понимаешь что такое кантри, раз в Мердер Бай Деатх тебе не слышится кантри-мотивов.Ніколи сильно не цікавилась тим, що мене особливо не цікавить (перепрошую за тавтологію), але вікі каже, що кантрі-то найбільш розповсюджений різновид американської фолк-музики. Білих жителів Півдня і Південного Заходу США)
А навіть якщо це і не правда, суті воно не міняє.
Те, що звучить подібно до кантрі чисто на мій власний смак і вуха, мені не подобається. Тому я і не збираюсь багато слухати першоджерело.
А уточнення на кантрі я зробила для того, щоб зрозуміліше було, яку саму особливість я маю на увазі. Так як фольклорні мотиви різні можуть бути, кельтські якісь там. Ну і т.д.
а це к чєму?это я к тому, что по-твоему, "Кантри цэ найбильш распавсюжына форма фолк-музыкы"
Ніколи сильно не цікавилась тим, що мене особливо не цікавить (перепрошую за тавтологію), але вікі каже, що кантрі-то найбільш розповсюджений різновид американської фолк-музики. Білих жителів Півдня і Південного Заходу США)
А навіть якщо це і не правда, суті воно не міняє.
Те, що звучить подібно до кантрі чисто на мій власний смак і вуха, мені не подобається. Тому я і не збираюсь багато слухати першоджерело.
А уточнення на кантрі я зробила для того, щоб зрозуміліше було, яку саму особливість я маю на увазі. Так як фольклорні мотиви різні можуть бути, кельтські якісь там. Ну і т.д.
а ми не про те)нормальные фолк-моменты