Neformat Forum Update 2025

still alive
  • Автор теми Автор теми Nook
  • Дата створення Дата створення

Nook

Star - reign down
On you
Команда форуму
Ім'я
Anatolii
Стать
чол
Адреса
Kyiv
Повідомлення
17 713

Репутація
22 735

Буває і таке. Дуже давно хотілось це зробити, і зараз накінець виникла реальна можливість для цього. Причин є багато:
- хотілось зберегти це все, а простіше це робити на сучасному движку, а не на коді 15-ти річної давнини
- потреба в українізації
- адаптація під мобільні пристрої
- синхронізація з головною сторінкою
- кращий анти-спам
- можливість мати перспективу кудись це все рухати і інтегрувати.

Я старався лишити максимум фішок форуму, при цьому максимально все осучаснити. Апгрейд грандіозний, якщо ззовні так і не скажеш. Тому коли помітите будь які проблеми чи неточності - пишіть, я буду час від часу займатись покращеннями.

З того що ще заплановано, але я не встиг на реліз:
- фікс української мови, перекладів деяких фраз не вистачає
- повернення іконок країн в музичні теми
- статистика на головній форуму
- фікс темної теми дизайну (та і основної теж)
- фікс поштового серверу

Поки все, радий усім хто сюди заглядає.

Опис
still alive
Останнє редагування:
Картинки б ще мати можливість зменшувати, бо показуються завжди фул сайз. Якщо можна :angel:

а як знайти цей тред де були всі нові додані релізи?

Картинки б ще мати можливість зменшувати, бо показуються завжди фул сайз. Якщо можна :angel:
так можна. вставляєш фулсайз і просто за куток тягнеш і зменшуєш
а як знайти цей тред де були всі нові додані релізи?
там три роки не було нових релізів, тому сам функціонал я не переносив. лінки на старі стрічки є тут в описі зверху

В чорній темі в мене в полі пошуку текст білий на жовтому, не дуже читабельно

Вкладення

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    19.8 КБ · Перегляди: 48
  • Like
Реакції: Nook
В чорній темі в мене в полі пошуку текст білий на жовтому, не дуже читабельно
дякую. пофіксив це, також ще зробив кілька мінімальних фіксів в темній темі:
- теги на головній
- в розділах алфавітний показчик та сепаратор між важливими і звичайними темами
- відображення іконок соц мереж

Якщо включаю програвання відео і в цьому ж повідомленні де це відео опубліковане натискаю лайк, то відео зупиняється. (Трохи не зручно, але зовсім не критично звісно. Просто озвучив, може є варік пофіксити)
Ще цікаво що тепер можна дісейблити лайк
так, є таке. постараюсь щось придумати

мне всё не нравится :tongue:
даже не могу придумать позитивные примеры того, как сайты-форумы 10-х обновились не растеряли аудиторию. не растеряли те, кто не особо поменялись, по-моему. типа ютуба-википедии, но у них и аналогов особо нет
*
сидел смотрел на собою написанное и [перед отправкой] думал, а надо оно вообще хоть кому-то [здесь]? ну, пусть будет

мне всё не нравится :tongue:
даже не могу придумать позитивные примеры того, как сайты-форумы 10-х обновились не растеряли аудиторию. не растеряли те, кто не особо поменялись, по-моему. типа ютуба-википедии, но у них и аналогов особо нет
*
сидел смотрел на собою написанное и [перед отправкой] думал, а надо оно вообще хоть кому-то [здесь]? ну, пусть будет
мне тоже.

¯\_(ツ)_/¯

зараз би в 2025 році думати шо успішні ком'юніті створюються на основі дизайну сайту. Про приклади з вікіпедією і ютубом це взагалі рофлянка

ну так, аудиторія ходить за контентом і тусою, а не за дизайном

Хороше оновлення, лайкі найс. Мені хіба шо зеленої теми не хвата.

а есть опция прапоры сделать кликабельными? чтобы фильтрануль по стране? или другая фича есть?

Назад
Зверху