Опозиція

melodic hardcore, Kyiv

Miss Rita

tape
Стать
жін
Вік
42
Адреса
Kiefff
Повідомлення
576

Репутація
49

Опозиція

Опозиція
melodic hardcore, Kyev

493208.jpg

Біографія:
Київська група "Опозиція" була утворена в жовтні 2000 року Ігорем "Лисом" Шемигоном і Петром "Бароном" Барановым. Група грала N.Y.Rapcore з елементами панка. Перший виступ відбувся на служінні для екстремальної молоді. Від того часу не збереглося нічого крім декількох фотографій і відеозапису. За наступні вісім місяців переграли з більшістю київських команд.
У середині літа 2001 року групу залишає один із засновників - Барон (він іде в numetal банду С.О.). Причиною з'явилися великі розбіжності у відношенні до Бога, і як наслідок, ідеології групи. Барона заміняє Дмитро "Димась" Титаренко (барабанщик Holy Blood), а гітаристом стає Шукевич Олексій.
На Dog&Pіg Fest (у який брали участь Skіnehate, Забіч, Kto Ubіl J.K.?) група грає вже в новому складі і зовсім нову програму "Вибір життя". Стиль групи схиляється в сторону metal-rap-hardcore. У підтримку розвитку екстремального руху в Кіноклубі "Київська Русь" проводяться щомісячні концерти, що дають непоганий поштовх багатьом колективам (Пятки, Водолечебница, Kto Ubіl J.K.?, FlashGore, Holy Blood і ін.). Опозиція стає постійним учасником цих заходів.
Улітку 2002 року в банді відбувається розкол (цього разу через розбіжність у музичних смаках) і після сейшена в "Жабі" (С.О., FleshGore, Забіч, Опозиція, Dead But Hot) група остаточно розпадається.
Восени Лис збирає Factor 150 і пробує свої сили в стилі numetal. У 2004 році Опозиція вирішує зібратися знову.... Дебютний виступ Опозиції в новому складі проходить на концерті "Активоване Вугілля". Причому, зненацька для музикантів, досить успішно. До подиву всіх звук під час виступу групи був просто супер, хоча група виступала без попередньої настройки.
Наступним був, уже досить популярний у Києві фестиваль "Total Armageddon", що організувала асоціація "Еммануїл". На ньому взяли участь одні з кращих представників християнської і мирської сцени Києва (Пророки, Factor 150, Sanctum, Усе, Що Має Ціну, X-Ray, Hate, Армада, ТОЛ та ін.). У цей час група знімає відеокліп на пісню "Часу більш нема", а також приступають до запису альбому на студії Jmak-records.
Наприкінці літа, у Криму під Судаком, проходить міжнародний фестиваль "Білі Ночі". Опозиція приймає там участь.
12.09.04 проходить концерт, аналогів якому пригадати складно. А все тому, що литовська група Bora після довгих переговорів все ж таки дала згоду наприкінці свого туру виступити й у Києві. На цьому концерті, крім Bora і Опозиції, виступали Пункт А и Snuff. І як буває дуже рідко, цей концерт залишив винятково гарні враження у всіх присутніх.
У 2008-м році гурт оголосив про свій розпад.

Склад:
Ігор "Лиc" Шемигон - Вокал
Олексій "Mr. Grey" - Гітара
Михайло Родіонов - Бас
Керпатенко Євгеній "Gas" - Ударні

Діськографія:
2004 - Проти Системи
To view the content, you need to Sign In or Register.

2007 - Один із Тисяч

To view the content, you need to Sign In or Register.

Заслання:
Myspace
_________________________________________________________________________________

Опис
melodic hardcore, Kyiv
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Re: Опозиція

Интерестно.Они всётаки пошли бухать?:stupid:

Re: Ответ: ОППОЗИЦИЯ!!!

На текста я ложил с прибором... Если мне нужно будет их разобрать, дождусь на мп3... Да и как разбирать, если ты в слэме...
:stupid:

Добавлено через 5 секунд
я до них ще раз нормально на опен-еірі прислухався... молодці!!!!!!!!!! м"ясо!!!!
я придерживаюсь мнения, что этот тред еще более победный чем старый тред про "сХе".

4 года назад, епт

а про ТОЛ помнишь?

весело тут было 4 года назад, бля, я хотел бы так затусить, как-то так по-юношески душевно, риальне)
запалите тему про ТОЛ)

она канула в Лету давно, но там было веселее

на Оппозиции вживую был в октябре 2007-го, приехал тогда чтоб поддержать Девиант)
но и Оппозиция сразу понравилась, хорошо и их поддержали тогда)) есть альбом)

а я, к сожалению, ни разу не видел их и услышал первый раз в прошлом году, щас бы тоже поностальжировал))

всегда смущали тексты, но каждому своё. Обидно что распались. Больше всего они меня впечатлили на концерте Боры.
Кто знает, может еще соберутся, ведь на всё воля божья =)

Никада не катировал. Но "На все воля божья" блять!:deal:

Онатоле, а почему ты перестал розмовляти мовою?:sad:

Кстати помню был период вроде в 2004м когда многие начали на українській мові базякать))) кстати хули написано опозиция-ньюскул хардкор?)))

:rofl: раньше помоему такого понятия как ньюскул не знали) было просто хардкор,мясо,слэм

ny repkor это тоже новинка какето)

nu repkor

Добавлено через 15 секунд
элементы в основном рока и репа

кстати 'один із тисяч понравился' :up:

Кстати помню был период вроде в 2004м когда многие начали на українській мові базякать))) кстати хули написано опозиция-ньюскул хардкор?)))
Та то я походу)) Я ж их не слушал, где-то нашел, наслово поверил. А что писать-то?

ну на момент создания темы они действительно играли ньюскул мазафаку)))

:crying::rofl: підняла настрій темка

Назад
Зверху