LovesickAssassin
mp3 56 kbps
Помогите выбрать электрогитару до 500 баксов
Значит, хочу купить электруху, новую, за 500 баксов...(на б/у даже и не уговаривайте)
Пока что меня заинтересовала модель Ibanez S470, с одним синглом и двумя хамбакерами(H-S-H), и со стандартной машинкой...
Возможно за 500 баксов это не лудший выбор, по-этому хочу посоветоваться со знающими людьми... Я уверен, что здесь есть такие...
З.Ы. Только советуйте, если реально что-то знаете, плиз!
Значит, хочу купить электруху, новую, за 500 баксов...(на б/у даже и не уговаривайте)
Пока что меня заинтересовала модель Ibanez S470, с одним синглом и двумя хамбакерами(H-S-H), и со стандартной машинкой...
Возможно за 500 баксов это не лудший выбор, по-этому хочу посоветоваться со знающими людьми... Я уверен, что здесь есть такие...
З.Ы. Только советуйте, если реально что-то знаете, плиз!

В мене ібаник з тієї цінової категорії (AX125bk) вже 3.5 роки. Я ше на неї EMG81 вліпив. Єдина прикрість: залізо стоїть "мягке",- на машинці болти трохи деформувались від викрутки, добре,що лади ше в належному стані.Ще фарба легко царапається. Вже міняв вхід на джек,регулятор тону і перемикач між звукачами. Доречі він такий по системі як на і на епіфонах. Можна легко зняти звук на одному і веселитись аля Rage Against The Machine,Audioslave,Muse,TOOl... А на джексонах,лтд та ібанезах rg-серії так не вийде. Коли на концерті міняв 7струнного японця rg 1257, на цю,то звук ставав розбірливішим(хоча rg1257 - жирна гітара,в неї є так класний відтінок,а коли на неї DiMarzio paf7 поставити,- KoЯn-перший альбом,деже плотний звук)
. А если между SA или RG - один хрен. они в одной категории.