Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
я к этому отношусь абсолютно нормально. вот мои фотки, если кому-то интересно, можете заглянуть...
http://i11.tinypic.com/6h552qq.jpg

септум реально больно бить??или там щекотно да и все?))
![]()
Дик вони непогані.)) Й найпопулярніші в странах СНД. Дай у Європі також займають важливе місце.))вообще у вилдкэт очень дорогие украшения
для меня это был самый болезненный прокол. прокалывали 4х мм иглой, потом расстягивал постепенно, вот дотянул до 12 мм, снял месяцев 5 назад, затянулось до 6, невидно ничего даже, если сбоку смотреть.
Тягнути септум після вирізання то можно.. Але дуже стрьомна, і гєморна справа.ты без анестезии ,да??вот епт..
не,тянуть не буду...
Кто то знает нормальный пирсинг салон в Одессе...нужно пробить коечто...
Прошу отпесацо >.>
Тягнути септум після вирізання то можно.. Але дуже стрьомна, і гєморна справа.
1- може відтопорщитися ніс. Він і відтопорщится донизу, якщо звичайний канал розтягнути.)) Та тягнути вирізанний хрящ треба дуже обережно, і потрошку. Та і тайпер потрібен з маленьким кроком в 0.5 мм.))
Тож краще відразу вирізай на бажаний тобою діаметр.)) Але панчем.)) Не треба голками, інакше діють.
Добавлено через 1 минуту
2 - В хрящ анастезію не роблять. Вона майже не діє, та більше больових відучттів. Через голку. А спрей на хрящ не діє.
Ну спробуй так, якщо хочишь.стоп,так хрящ в носу колоть жеж нельзя??там кожу жеж оттягивать эту нужно..и анестезию можно делать(иголкой канеш) в подушечку эту под носом..
или я чот не понимаю
А я попередив. Ну, якщо ти плануєш звичайний прокол септуму то так, віддтягати. Але тут говорили про ростягування.шо бахнуть хош?)не знаю, может тут уже и говорили, но какие примерно расценки на цветные тату?
Скільки часу воно в тебе зайняло?))
стоп,так хрящ в носу колоть жеж нельзя??там кожу жеж оттягивать эту нужно..и анестезию можно делать(иголкой канеш) в подушечку эту под носом..
или я чот не понимаю
у меня назревает мечта с появлением денег рукав начать делать, но что конкретно, пока не знаю. но без идейности))xRijakx сказав(ла):шо бахнуть хош?)
с 4 до 12 около пол года. а болело месяцев 8, хотя ничего не гнило и тп. просто место такое болючее
Добавлено через 2 минуты
бля а как панчат панчем 8 милиметровым. Клац и сразу дырка 8 мм вырезана, там той "подушечки" столько не наберёшься.
Дик вони непогані.)) Й найпопулярніші в странах СНД. Дай у Європі також займають важливе місце.))
Есть такой салон полезный, как "У Деда"... Так вот, там все примочки фирмы Wild Cat! Но там ОЧЕНЬ дорого! Так что не фарт... ((
рукав это правильноу меня назревает мечта с появлением денег рукав начать делать, но что конкретно, пока не знаю. но без идейности))