Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Незадовго після того наснилося, як я кладу квітку в домовину викладачу, який мене дуже зайобував. І, коли динамо продувало матч за матчем я виносив з того деякий позитив - мовля, все ближче і ближче момент, коли пан професор назважди позбавиться можливості мене напружувати.
Курс з історії України закінчивсяв минулому семестрі. Пана професора часто бачу в коридорах.

Это ужасно, но...
Мне постоянно снится что я падаю с бордюра...
Этот кошмар приследует меня на протяжении 3-х лет....
После каждого падения я просыпаюсь от собственного крика.

Дехто каже, що уві сні ми реалізовуємо наші підсвідомі бажання...не знаю тоді що з моєю підсвідомістю,але у снах я роблю зовсім безглузді або м"яко кажучи - дивні речі...Сьогодні,наприклад,у мене на руках помирав якийсь старий актор, і я всю ніч (у сні)проплакала над його мертвим тілом...![]()
я что, мечтаю упасть с бордюра?ехто каже, що уві сні ми реалізовуємо наші підсвідомі бажання.
Ну,можливо,не те,щоб з бардюра...може просто на підсвідомому рівні мрієш "політати"...я что, мечтаю упасть с бордюра?
Я пробовал, ни малейшего удовольсттвия не получаю...
Интерестное у тебя прошлое.......что люди какието гоняются...ты случаем в секретных службах не участвовал...

(причем ужастики)