Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
punkbooster, нє, ну хулі - були хоч трохи, але попіжже треки, а це шось бля аж фу
але, власне, я цілком можу пояснити цю відразу - тони єбаного автотюну, в дебютнику такой хуйні нє било
"Дорогі друзі! Ми хочемо обійтися без пафосних заяв і сподіваємося, що ця новина не буде прийнята вами трагічно.
Vivienne Mort дасть низку концертів повним складом і візьме паузу на невизначений строк.
Тут мало б бути класичне запрошення з закликом не пропустити цей концерт, натомість ми просто від себе скажемо, що останнім часом рідко виступали повним складом, дуже за цим скучили, хочемо зустрітися з вами і заспівати разом.
14 травня запрошуємо всіх до Жовтневого палацу на великий концерт. Він називається «Vivienne Mort. Fin de la première partie» (Кінець першого розділу)."
Тут не було, я думаю, шо всі слухали Семесюка. А хто є в фб - ше й читали його пости.
Добавлено в 01:13 / Предыдущее сообщение было написано в 01:09
Это кроме того, что он книжки пишет и ресунки ресует. И ведет рубрику на радио про украинскую сцену. В общем, сказать, что Семесюка маловато в инфопространстве - никак нельзя.