Сучасна українська музика

• Автор теми Автор теми usyara
  • Дата створення Дата створення

usyara

double gatefold vinyl
Ім'я
Сергій
Стать
чол
Вік
38
Повідомлення
10 543

Репутація
8 650

Сучасна українська музика

vakarchuk.jpg

Давайте обговорювати тут молоді і маловідомі українські гурти. У першу чергу ті, про які нема теми. Слава Україні!

Re: Сучасна українська музика

• Like
Реакції: Gra4

дуже круто, як музика, так і відео :up:

Конечно, банально - ведь "based on a true story".

а мені теж ахуєнно

якщо любите dark folk, то ось свіженьке вийшло

Cовременная украинская музыка - это однозначно группа Jinjer. Это визитная карточка украинской тяжёлой сцены!

Там Шушевич вопрошал чего я не заведу ютуб-канал по музыке, шоб вещать про свой мариллион для тысяч верных фанов (лол). Ну вот наверное потому, что видос от не-первый-год-существующего-сучукрмуз-медиа на хайповую тему завис в районе отсоси-у-тракториста просмотров, и всё. Никому это нахуй неинтересно, музыка эта ваша ёбаная

:rofl:

Там Шушевич вопрошал чего я не заведу ютуб-канал по музыке, шоб вещать про свой мариллион для тысяч верных фанов (лол). Ну вот наверное потому, что видос от не-первый-год-существующего-сучукрмуз-медиа на хайповую тему завис в районе отсоси-у-тракториста просмотров, и всё. Никому это нахуй неинтересно, музыка эта ваша ёбаная

я почав дивитися 1 випyск і вимкнyв через хвилини півтори, хз, як на мене - це як тіпи вирішили погратися в блогерів. я в ціломy давно перестав розyміти, в чомy прикол потопа

Назад
Зверху