Силовые виды спорта

• Автор теми Автор теми Kraft Holland
  • Дата створення Дата створення

Kraft Holland

MCMXXVII
Ім'я
Олексій
Стать
чол
Вік
40
Адреса
Київ
Повідомлення
9 327

Репутація
1 620

Силовые виды спорта

Как бы сабж :clever:

Кто ходит, как давно, как часто, по каким системам занимается, как результаты (и т. п.)?

старая тема тут

Re: Силовые виды спорта

Добавлено в 16:30 / Предыдущее сообщение было написано в 16:30

:stupid::stupid::stupid:

Уже 7-й месяц хожу на занятия функционального тренинга (безопасный кроссфит для офисного планктона: пауэрлифтинг, кэттлбелл и пр.). До этого систематично нечем не занимался.

На сегодняшний день 5х максинг:
DL: 85
FS: 65
BS: 80
BP: 55
MP: 37.5

Свой вес 68.

Как по мне лучшее упражнение - это берпи пулл ап :stupid:

30кг, штанга с кривым грифом. Делаю все одним весом, т.е. 30кг - мертвая тяга 10раз 3 подхода, подъем стоя 12 раз тоже 3 подхода, узким хватом к подбородку 12 раз 3 подхода, бицепс 9 раз 3 подхода. Не одним махом, а в перерывах между учебой, как бы между делом.

Добавлено в 11:54 / Предыдущее сообщение было написано в 11:53

Старший не слушает, предпочитает работать в спортзале. Может, и правильно, ему 14, лучше под наблюдением тренера.

Добавлено в 11:56 / Предыдущее сообщение было написано в 11:54

Из-за штанги забросил отжимания, они мне давались труднее.

Мене звати Тарас, я з Харкова і зараз хочу серйозно зайнятися схудненням. Спочатку тренувався у спортзалі з тренером, але такий формат занять мені не дуже підійшов, тому вирішив займатися самостійно.

Коли почав шукати програму тренувань, зрозумів, що з урахуванням мого стану здоров’я краще мати індивідуальну схему. Спершу в Telegram натрапив на тренера Мандзюка, але в нього програма коштує близько 2500 грн. До того ж склалося враження, що це більше універсальний план без особливої персоналізації.

Пізніше знайшов сайт Станіслава Михайловського. У нього індивідуальна програма коштує приблизно 1000 грн, і підхід виглядає більш професійним. Наскільки я зрозумів, він автор трьох книг, одна з яких присвячена тренуванням у бодібілдингу після 40 років.

Тож якщо хтось уже замовляв індивідуальну програму тренувань у Станіслава Михайловського, напишіть, будь ласка, свої враження. Наскільки це було ефективно? Бо поки що не можу остаточно визначитися.

Назад
Зверху