2024 Toadliquor

sludge/doom, US

Nook

Star - reign down
On you
Команда форуму
Ім'я
Anatolii
Стать
чол
Адреса
Kyiv
Повідомлення
17 713

Репутація
22 734

Американский сладж-дум коллектив из Arroyo Grande.

Скрипяще-шипящий сырой сладж дум в лучщих традициях Grief.
Диссонансный, болезненный,разрущающий тело и мозг.
Настоящий подвальный сладж дум.Труъ:clever:

Состав:
Luther - гитара
Seth - гитара
Durk - бас
Guff - барабаны

Дискография:
1993 - Feel My Hate, the Power is Weight
1998 - The Ascension From Heaven 7''
2003 - The Hortator's Lament

Сладж во всей своей красе.
The Hortator's Lament - диск включает творчество разных отрезков времени жизни группы (если верить металобсерверу) - тут тебе и анрелизд и раритеты. Скажу ещё что издавал этот альбом небезизвестный и уважаемый southern lord и подойдёт он для поклоников музыки в стиле eyehategod, grief и тд
Я лично в восторге от такой музыки. Практически ненормальные вопли-вокал, затянутые, отдающие думом инструментальные партии, повизгивающая гитара... Всё для тех, кто хочет на время уйти из этого мира. Рекомендую​

Опис
sludge/doom, US
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування модератором:
да мне кажется, просто опечатка:dontknow:

нашёл Тима на фб, написал ему :stupid: говорит, ничего не скажу - поклялся хранить тайну :pray:

о, це гарна новина, давно їх не слухав:pray:

нічосе камбек!

Добавлено в 22:19 / Предыдущее сообщение было написано в 22:18

послухав тречок на бендкампі – воно таке важке, шо можно ним уєбать по кримському мосту :up:

1-toadliquor-back-in-the-hole.webp

Toadliquor - 2024 - Back In The Hole

прошу) :deal:

стосовно нового альбому, в мене суперечливі відчуття. так, це було несподіванно і приємно, перший трек і з саксофоном залетіли аж бігом, але в цілому я очікував щось ближче до hortator's lament:dontknow:
десь на 4 з мінусом, як на мене. мало сладжу в певному розумінні. (Fistula в цьому сенсі більш реальний взірець, хоча звісно це все смаківщина) хотілося щоб було більш "потужно":stupid:

Сука, обложка до back in the hole паяє капітально :saw:

[дам трошки діда:]

Дуже сподобався останній/тайтл трек і так само дуже засмутив ще одним підтвердженням тіктокізації думу, як і у випадку з минулорічним Acid King і ще багато чим. Як на мене це кощунство робити трек з ліричним інтро на 2 хвилини, за які ти налаштовується мрачно тріпонуть через всесвіт розпачу і навпаки, пів-куплета за пару хвилин і потім хвилина коди :dontknow: Де мої 20 хвилин нудятини? Not a race, guys, not a race.

"Not a race, guys!"​

Назад
Зверху