Велоспорт

• Автор теми Автор теми Sallkem
  • Дата створення Дата створення

Sallkem

будь нормальным
Ім'я
Рома
Стать
чол
Адреса
кийов
Повідомлення
2 318

Репутація
1 176

Велоспорт

Розказуйте хто як катає, може займається якимось видом велоспорту, чи захоплюється велотуризмом, хвастайте своїми роверами.

я вже кілька місяців мучуся з вибором велосипеда, загалом роздупляюсь в сучасних тенденціях велоіндустрії от в мене і з"явилась ідея створити тут тему про велоспорт:stupid:
поки що мрію про щось таке

Re: Велоспорт

В гараже стоит моё любимый Trek, который проделал путь ко мне аж из Питера :in_love:
Жаль, что с этими разъездами нормальные броски получается устраивать только летом

тур де франс наше все:pray:

а любители думаю ждут сезона 09, так как лэнс снова поедет на очередной тур и на первый в жизни джиро

Жаль, что с этими разъездами нормальные броски получается устраивать только летом
ех, я обожнюю кататись взимку, особливо в безвітряну, морозну, сонячну погоду або в ожеледицю )

бмх но думаю в след сезоне уже не буду катать или буду очень мало, агрессивное крос кантри, на весну собираю даунхил.

Хардтрейл Cube Success, придбав весною )
Влітку їздив ним на роботу ну і звісно ж 70-100кілометрові вилазки в ліс/на озера :stupid:
А в відпустку відмітились на вершині АйПетрі :super:

ех, я обожнюю кататись взимку, особливо в безвітряну, морозну, сонячну погоду або в ожеледицю )
я тоже, только таскать велосипед за собой в поездах (а он у меня зело тяжелый) неудобно :hz:
при слове "даунхилл" мне вспоминаются разве что синяки и ссадины, полученные при полёте с горок с непереставленной передачей :crying:

у мене був шикарний досвід даунхіла на "лісапеті" радянського зразка неопізнаної марки(такий собі конструктор), підчас спуску у нього злетіла цепка, потім все закрутилось. короче коли до мене повернулась свідомість я лежав на землі під деревом у дуже не зручній позі, зверху валявся ровер, його переднє колесо знайшлося трохи далі а кросівок я так і не знайшов:stupid:
очевидці розказували, що я зробив два сальто, весело було

та нормос. я на дёртах ловил и послаще. и понял что очень везучий человек т.к. нормально перенёс два очень критических падения на спину после неудачных бэкфлипов.

главное увлечение моего отчима) поэтому я смотрю тур-де-франс, вуэльту, джиро д италия, знаю всех гонщиков и кого там дисквалифицировали за допинг)))
+ вся квартира завалена велосипедами и стафом соответсвующим.

фамилии и имена велогонщиков очень прекрасны и легко запоминались с детсва))
еще люблю названия велокоманд конца 90х - меркатне уно, кельме коста бланка, онсе эроски, ибанеста.ком, фасса бортола))

Cannondale F6 (Alivio викинув, але треба визнати надійна штука)
за літо-осінь проїхав 3000км. катався з велоклубом по нічних і по середах, та зрозумів, що масовий психоз не для мене.
Salkem щодо Matts TFS 700 Disc. Велик хороший, мені подобається відношення зубців 11-34, коефіцієнт 3 виходить. рама чомусь викликає сумніви. накат нормальний?
Зараз не найкращий час купляти велосипед. Думаю, він коштує реально не більше 4000 грн. Планувалось викинути до нового року додаткові партії великів, їх просто притримували, та ситуація тільки погіршилась. Ціни майже на всі марки зросли на 20-30%. краще пробувати на весні

Катал в стрите и по дёрту выступал, пока не потянул мышцу на спине, теперь даже бани не могу без боли нормальный сделсть, хотя недавно на бемике просто попробовал и получилось уанэйти в фэйки сделать

ehnaton, з цією кризою може вийти так що на весні до цін прибавиться пару нуликів.

У меня УМФ Фредди 2...:super:Недавно приобрёл сиё чудо. :-) Я смотрю чёто тут маловато велосипедистов.

Весной ощастливил себя преобритением сего агрегата GT Avalanche Expert `07 и очень им доволен, да и выгодно взял.
g7_glb_avlnch_expert.jpg

Накатал де-то 2 тыщи. Отметился зрелищными падениями не без вреда для тела и железа.
Если есть куда ехать ), то стараюсь стремится к норме 100-140 км в день.
Потеплеет, подсохнет можно ещё пару деньков покатать.Хотел поучаствовать в любительских крос-кантри гонках в тех же Дубках или в парке дружбы народов...ладно на следующий год перенесём )
На следующий сезон уже запланировал один мощный длительный поход, тока надо вело рюк, багажник купить конечно.

lok, на какую раму ?
з.ы.катал раньше на мтб (Спэш П1 "06), сейчас думаю взять себе бэм, скорее всего Колони Эндевор, самый прикольный нынче комплит:idea:

в субботу стартует джиро д италия - прямая трансляция на евроспорте)

есть кто-нибудь, кто будет смотреть?))

отличная тема! велик был куплен в 9м классе (Виннер) я на нём проехался раза 3-4,а потом забил,но 2 недели назад меня ёбнуло) начал кататься,как оголтелый) в день миниммально по 30-40 км проезжаю,сегодня 70 - пока рекорд)

если в Харькове кто-то захочется покататься - буду рад,компанией веселее,да и на выхи можно на речку/в лес с палатками.

катал фрирайд
но решил продать вел так как времени какать нет
крупных крешей было 3... при это 2 из них произошли когда защиты на мне вообще не было а во время последнего был фул и колени... но особых тарвм не было так как раньше много времени в качалке проводил

Велик старый, купленный еще в школе, но меня устраивает, когда есть возможность покрутить педали то в среднем проезжаю 20 км в день.

мені на роботу їхати 16 км, так за день виходить 32.
правда катаюсь тільки коли гарна погода, або є настрій.
рекорд це 52 км за 3 години:stupid:

я вот только что под дождем проехался, вообще отлично :oh-yeah:

мені на роботу їхати 16 км, так за день виходить 32.
правда катаюсь тільки коли гарна погода, або є настрій.
рекорд це 52 км за 3 години:stupid:

а що болотників нема?? а якщо не на велосипеді, то на чому? маршрутка настрій піднімає? якщо будеш не кататись, а постійно їздити всюди, то 52км буде не рекорд, а хуйня.

а що болотників нема?? а якщо не на велосипеді, то на чому? маршрутка настрій піднімає?
є, але їду лісом і полями а там після дощу гівна такі що юй, ну і в дощову погоду їздити не ок.
у мене на роботі не те що душу, навіть нормальної велопарковки немає.
якщо не на велосипеді то на маршрутші, правда воно значно гірше.

а постійно їздити всюди, то 52км буде не рекорд, а хуйня.
:agree:

є, але їду лісом і полями а там після дощу гівна такі що юй, ну і в дощову погоду їздити не ок.
у мене на роботі не те що душу, навіть нормальної велопарковки немає.
якщо не на велосипеді то на маршрутші, правда воно значно гірше.

в тебе ж велосипед з передачами, перемикаєш на легшу, і хоч лісами і полями, хоч горами і долами. на дощ придбай або маєш може свій спеціальний одяг, а на роботі переодягаєшся в сухе. так велопарковок ніде нема, в нас країна маршруточників, які мріють про мерседес. fuck cars. criticall mass.

в тебе ж велосипед з передачами, перемикаєш на легшу, і хоч лісами і полями, хоч горами і долами. на дощ придбай або маєш може свій спеціальний одяг, а на роботі переодягаєшся в сухе.
хм :thinking: можна й так

так велопарковок ніде нема, в нас країна маршруточників, які мріють про мерседес.
хочу в ситу європу:stupid:

катал на ВМХ 3 года. сейчас собираю фикс

мы с ОП тоже катаемся :stupid: \o

метал
49e249931e14.jpg

фашизм
eb1d7c4b2978.jpg

и всё вместе + здоровы образ жизни
post-3726-1275054588.jpg