Walls Between Us

melodic hardcore, Ivano-Frankivsk

da1tro

mp3 256 kbps
Повідомлення
104

Репутація
153

Walls Between Us
x_b0f5ee05.jpg

Origin: Ivano-Frankivsk, Ukraine
Since: 2008
Style: Melodic Hardcore / Punk
Line-up:
Members:
Kodak - guitar
Naz - vocals
Zheka - bass
Igor - drums
Influences: another year, rise against, 7seconds, all idols fall, ensign, have heart, casey jones, from ashes rise, heavy hearted, verse, comeback kid, tackleberry
Site: Myspace
Preveiw: Myspace / Вконтакте
Biography/Info:
До того як була створена команда Walls Between Us практично всі її учасники були старими колегами по цеху. Хтось з кимось грав, або катався, або просто дружили. В Кодака (гітара) з Жекою (басіла) була команда Clamorous а потім його запросили грати на басу в Miss Ukraine Was Murdered. У Наза був проект If I Care в якому за рік помінялось 4 драмера і врешті решт команда заглохла. На барабанах перше стукав Вася, але згодом на його місце взяли йогурта. В результаті ротацій в жовтні нарешті почались репетиції. Хотілось робити не просто музику заради музики, а вкладати туди послання - слова, які відриваєш від серця і віддаєш тому, кому справді довіряєш і з ким бачиш спільну мету. Через 2 місяці записали перше демо в яке увійшли 2 пісні: «Стіни між нами» і «Для чого ти тут». Від першої з них і пішла назва команди. Зараз група відіграла в декількох концертах, але за цей час поділити сцену з римськими групами Bedtime For Charlie i Jet Market, а також українськими гуртами Rise Of Cadia, Doping, One Reason Left та інші.. І це тільки початок.
2 Demo songs

Опис
melodic hardcore, Ivano-Frankivsk
Країна
Україна
Я думаю, что это как раз тот случай, когда стоит поддержать парней. Критика в сторону (тем более демо..) - всегда будет уместой\неуместной, а найти к чему приебаться - элементарно. Хоть и не любитель подобной музыки, я полагаю что играют они окей. И если будет развитие - будет дело.

по звучанию или вообще?

а я ужел начал отвечать про бытовой фашизм:oh-yeah:

по звучанию, да. я ж не украинофоб, просто в такой музыке звучит оно не очень. это имхо

Добавлено через 53 секунды
я полагаю что играют они окей. И если будет развитие - будет дело.
поддерживаю

мне понравилось. я не ожидал, но да, группа хороша! есть куда расти и развиваться, но у ребят еще много времени впереди! как на диайвай - запись очень хорошая! удачи вам!)

на рахунок української мови... з самого початку мені також не подобалось...а ви попробуйте послухати панкуху на польській або японській. також по моєму смішно звучить. просто треба звикнути. а про нас самих то ми не проти і по російськи потриндіти. кожен з нас вільно спілкується. я взагалі 5 років в Одесі жив...і перші тексти по російськи були. питання суто особистею комусь подобається а комусь ні. головне суть!

на рахунок української мови... з самого початку мені також не подобалось...а ви попробуйте послухати панкуху на польській або японській. також по моєму смішно звучить. просто треба звикнути. а про нас самих то ми не проти і по російськи потриндіти. кожен з нас вільно спілкується. я взагалі 5 років в Одесі жив...і перші тексти по російськи були. питання суто особистею комусь подобається а комусь ні. головне суть!
мне наоборот понравилось. украинские тексты добавляют некоторую мелодику

Бля, пацаны, играйте! Это пиздец, заебатый мелодик, ваще! Вижу в вас охуенный потенциал. Пойте на украинском - заебись звучит!

А мне вот наоборот не понравилось что на украинском,слух режет. И вокал надо подтянуть,слабоват.По музыке ок:smile:

мне кажется, что режет слух именно сам вокал, возможно так записан кривовато, а может и просто нужно больше ему уделять внимания
ну а как для демки, то вообще заебись)

По музыке очень неплохо, вокал не понравился- подтянуть бы. А так- есть к чему стремиться. Касательно языка- это дело группы, я думаю.

да, неплохо достаточно) только вот там ударения в некоторых местах неправильно - на это стоит обратить внимание.
ну а в целом - развивайтесь, работайте над собой и всё будет круто! :up:

мне понравилось, но вот вокал записали ужасно, перегрузы кумарят

кстати если переосмыслить на тему вокала, то подобное исполнение исчерпывающее в экспрессии и натурализме. ;)

к примеру у вас там "я відчуваю твоє дихАння", а должно быть "я відчуваю твоє дИхання" - я об этом ;)

ну так, ти правий, наголос не праельний, але по іншому воно б не звучало))). перегрузи на вокалі 100%. взагалі я до того довго не кричав і реально не витягував + записано все було на швидку руку. треба було довше посидіти, послухати себе самого і зробити поправки. але пох. всеодно весною як будем писати EP перезапишемо все по новій... і зробимо живі барабани

удачи еще раз ;)

кстати если переосмыслить на тему вокала, то подобное исполнение исчерпывающее в экспрессии и натурализме. ;)
а мне все понравилось. и вот чето кажется, что вокал именно таким и должен быть!

Добавлено через 14 минут
и можно тексты в студию?

Добавлено через 14 минут
и можно тексты в студию?[/QUOTE]

завтра я тексти напишу і закину...або відскануюі залию фотку))))

мне наоборот понравилось. украинские тексты добавляют некоторую мелодику
Згідний.
как на диайвай - запись очень хорошая!
ага :up:
До речі, чуваки, а барабани ви як писали? Я мало в цьому шарю, але судя по демці вони "не живі".

До речі, чуваки, а барабани ви як писали? Я мало в цьому шарю, але судя по демці вони "не живі".
так не живі, це тільки перші демки, писали самі, а самим можливості записати живі драми не було..
от вже на ЕР запишем живі це стопроцентово

так не живі, це тільки перші демки, писали самі, а самим можливості записати живі драми не було..
Та всьо чьотко :up:.
Просто цікаво стало і спитав :smile:. Для демок і такі канають.

Впринципі музика не моя. Тож не буду судити. Але, тим не менше, Удачі!

хорошо ребята!так держать! успехов вам и побольше лайвов!

я хочу скримо на украинском, без приколов, что бы с красивой лирикой и как положено.

Назад
Зверху