Antic Clay

death country/singer-songwriter/ex-Myssouri

Sun of a Beach

сдохни или умри
Повідомлення
10 511

Репутація
16 829

2a1932a5f09f.jpg

Майкл Бредлі (aka Antic Clay) почав творчий шлях у сазерн-готік групі Myssouri в Атланті, в 1996 році.

Коли Myssouri розпались в 2003, Майкл взяв собі псевдонім Antic Clay і поїхав у студія свого друга в горах Ешвіла, Пн. Кароліна. Там з часом був записаний дебютник “Hilarious Death Blues”, заголовок якого взятий, як і псевдонім, з темних вестернів відомого американського автора Кормака МакКарті. Бредлі виконав і зіграв майже все на альбомі, наповнивши його міфологією і духом Старого Заходу і власними меланхолійними переживаннями.

На сьогодні Майкл працює над своїм новим проектом Sinners and Songriders, в якому збирається виконувати кавери на класиків кантрі, як Джонні Кеш, Хенк Вільямс, Кріс Крістоферсон, Марті Робертс, Джордж Джонс. Кілька каверів можна послухати на майспейсі.

Скачати:

Hilarious Death Blues Disk 1
To view the content, you need to Sign In or Register.

Hilarious Death Blues Disk 2
To view the content, you need to Sign In or Register.

Офіційна сторінка
Ласт
Майспейс
Майспейс проекту Sinners and Songriders

Ось така музика, дуже хороша, красива і сумна. Окремі хіти просто хапають за душу, в тому числі кавер на Джой Дівіжн.

Опис
death country/singer-songwriter/ex-Myssouri
Країна
Сполучені Штати Америки
Останнє редагування:
оууу эээ))

недавно почав освоювати губну гармошку, скоро знову куплю собі акустику, колись в молодості по дурі продав, а тепер повертаю все назад) як побачив відео з ним, зразу подумав - я це буду грати! :smile:

а взагалі спасибі за музику, я зазвичай під таку музику коротаю безсонні вечори, тимбільше зараз от ранок...дощ за вікном шумить, і ця музика ідеально підходить під таку атмосферу
все як в книзі вестернів, треба хіба ще собі крісло-качалку купити, і вилізти на балкон як на ґанок))

одним словом - :up:
бо розумного вже багато сказали)

Тоже хочу отметить Broken Throat Blues и приятную, светлую грусть и меланхоличность. Именно то что искал :up:

да ну блин( я то думла он новое что-то записал

Назад
Зверху