Basketball

баскетболисты светимся!
  • Автор теми Автор теми Yupii
  • Дата створення Дата створення

Yupii

lossless
Стать
чол
Адреса
Самара
Повідомлення
265

Репутація
37

в общем сам занимаюсь бескетболом в течение лет 7 где-то...очень люблю эту игру, но ничего особенного в ней не добился:sad:больше играю ради удовольствия нежели для повышения уровня игры...любимая команда - московский цска и лэйкерс(хотя за нба никогда особо не следил)... вот....кого что больше привлекает?(стрит или классика), любимые команды, предпочтения в плане обуви, формы....ну и отсебятина по сабжу!:stupid:

Опис
баскетболисты светимся!
від Нікс нічого такого видатного не очікував, те, що вони леде дихаючим стартовм складом дотягнули до 7 матчу - вже нічого собі.

Та повинні вони були забирати серію, якби не травми. Теж не розумію такого хайпу по індіані від ноубаді - але не можу не респектнути менеджменту, який зробив буквально за декілька років з них дуже приємну команду.

Але проти Бостона шансів там нема (і не було), ще й Тайрізка поламавсь.

А це вже фінал заходу і статка Мурахи.
Та ну. У чувака перший серйозний сезон, і він гарно справляється. Якшо не дивитись на розмір контрактів, то Мінька на сьогоднішній баскетбол - досить незбалансована команда, де є великий, який тільки атакує, але дуже тупий в захисті, прямо мінусовий, і великий, який не атакує, але хороший (ну як хороший, - не проти Луки у фінальному володінні) у захисті. І є ветеран гуд-гай - і це навколо молодої зірки, в якої прям бєшений потенціал, але від'ємний досвід через говняну організацію. Едвардс лише два роки грає при хорошому менеджменті, камон

Добавлено в 18:30 / Предыдущее сообщение было написано в 18:28

Просто, Лука - Царь, і не варто це забувати. В нього в команді взагалі є тільки (!)Кайрі і Кідд

ну як хороший, - не проти Луки у фінальному володінні

та хз, нормально він відзахищався там. просто лука влучив от і все. тут питання скоріш до захисної схеми

це як всі почали розповідати "і це ваш ДПОЙ", пілся того як Йокіч накидав у 4му матчі (чи коли там), а насправді Руді контестив до останнього абсолютно всі його кидки й більшість з них залітала просто неймовірним чином. Ну і ще якщо по +\- глянути, то Гобер у вулвз один з кращих.

Не спорю.

Я взагалі, про рішення кидати на Луку одного Гобера, замість, наприклад, задаблтімити його кимось меншим, і Гобера відправити на дугу заважати комусь іншому. Розрахунок був чисто на розмір, в ногах Гобер апріорі програє ж.

Ну, кароче, було як було, Мінесота вполнє має потенціал витягнути серію, даже з таким стартом

Та ну. У чувака перший серйозний сезон, і він гарно справляється. Якшо не дивитись на розмір контрактів, то Мінька на сьогоднішній баскетбол - досить незбалансована команда, де є великий, який тільки атакує, але дуже тупий в захисті, прямо мінусовий, і великий, який не атакує, але хороший (ну як хороший, - не проти Луки у фінальному володінні) у захисті. І є ветеран гуд-гай - і це навколо молодої зірки, в якої прям бєшений потенціал, але від'ємний досвід через говняну організацію. Едвардс лише два роки грає при хорошому менеджменті, камон

Добавлено в 18:30 / Предыдущее сообщение было написано в 18:28

Просто, Лука - Царь, і не варто це забувати. В нього в команді взагалі є тільки (!)Кайрі і Кідд
ІМХО головна проблема вовків - роздута до небес самооцінка їх основної трійці. А без Конлі це взагалі якесь дворове збіговисько в плані тактики.
Ент розвалював наггетс, але з не найпотужнішим захистом мавс просто зник з паркету. :dontknow:

Щось фінали конференцій нецікаві виходять(

А схід взагалі - весь плей-офф нецікавий.

Зате, якшо Лука затягне такий Бостон, то буде капєц)

Буде епіка рівня "Дірк"

Добавлено в 22:36 / Предыдущее сообщение было написано в 22:36

Але навряд. Гайку Михайлюку.

:irish::irish::irish::irish: Нарешті!!!! :irish::irish::irish::irish:

Найбільш за все радий за Горфорда!

Добавлено в 09:28 / Предыдущее сообщение было написано в 09:25

Svi

PXL-20240618-055331382.jpg

Вітання!

Стівенс, канєшно, топ - зібрав дуже сильну команду

Так що тепер - нова династія?

Як на мене, зараз будь-яка топ-5 команда з кожної конференції має шанси виграти - так що наступного року повторити буде дуже важко.

adogg, не прибідняйся, якщо втримаєте ростер і лазарет - суперників на горизонті поки не намічається.
Немає жодної іншої команди, котра у захисті розмінюється всі-на-всіх із швидкою підстраховкою, а у нападі має 5 вбивчих опцій як у ізоляціях, так і у шаленому русі м'яча. :dontknow:

Я ж не проти. Але повністю згоден з тобою щодо лазарету (особливо Порзінгіс), та ще цікаво як наступного року Горфорд буде грати, все ж таки 39 вже буде.

Добавлено в 21:07 / Предыдущее сообщение было написано в 20:46

Доречи, вони під цей плейофф ран зробили гарну серію відео

Ел - це звісно легенда.
38, Домінікана вперше, збитий льотчик будь-де поза Бостоном, найбільше матчів ПО без перстня - про це точно зніматимуть кіно, як мінімум на його батьківщині.

Нє, ну той же вже давно завершив, а Ел ще тикає таймаути Батлеру.

Ну всьо, тепер всім піпка! Лейкерс задрафтили нового Короля! Бронні Джеймса!!!:stupid:
Hail to the King!

Добавлено в 08:05 / Предыдущее сообщение было написано в 08:03

А вот вибір Кнехта - непоганий. Типово просідаюча останні роки позиція, та і явно андерпікнули, судячи по статистиці

Ніхто це, звичайно, дивитися не буде, а залишу про всяк випадок

Аааааааааа:scream::scream::scream:

Добавлено в 10:39 / Предыдущее сообщение было написано в 10:33

Вот я просто не розумію, ви шо там геть єбануті в Далласі?:stupid:

Мало того, шо чуть не вдавився, але потом ще й думаю, ну точно Рівза віддали, і все майбутнє, шоб Лєбронове наслєдство не підтухло.

Але, бляяяяя, як можна віддати Луку за травмата і Макса Крісті?

Біджо, і без пригоршні піків. :deal:
Шо ти там, глороброн, коли ла нарешті стане контендером? Роки через 3-4?

На наступний рік, якшо візьмуть нормального центра, і виміняють Хачика на якогось нормального 3&d:what:

Омг. Знаючи хотєлки Леброна про тут і зараз, - дивний мув з перспективним, але дуже молодим 7-футером Уільямсом. Я шось думав, вони на якогось Капелу будуть полювати:thinking:

Біджо, нушо, як там твій перспективний семифутер?

Та каліч виявився. І добре - я почитав про нього, досить посередній під кільцем (за Шарлот вобще не слідив, нахуй вони нужні). Та і віддавати за нього Кнехта і пік - таке. Реально, якогось досвіченого пахаря треба. Тільки де ж його взять

Біджо, Тернер, Пелтль, Кесслер?

Ну, точно не Тернер, але хтось із гарним рім-протекшеном. Деррік Лайвлі або Геффорд:stupid:
А шо, вони нам за Девіса ще доплатить должни:stupid:

Добавлено в 23:29 / Предыдущее сообщение было написано в 23:26

Ну, Кесслер, канєшно. Але його Ейнж за такий же пакет не віддасть. Тому це балачки

Добавлено в 23:34 / Предыдущее сообщение было написано в 23:29

Реально, поки Луку в жовтій формі не побачу, не можу повірити, шо він в ЛА. Це чіт-код. Це якась корупція або єбанатізм. Лука, канєшно, кабанчік, і його може ждати ахіл в обозрімом, але я єбу, якшо вони його забанили за "характер". Хіба вони з Харісоном буквально нахуй друг-друга послали

Біджо, ну шо там рімпротекшн, ленслем, лукаскрін?

Нобаді, нєгодяй, ти пожалкуєш за свій вривон, коли Лука з Альошкою будуть розйобувать!!! Бєрєгісь!!!

Назад
Зверху