Опозиція

melodic hardcore, Kyiv

Miss Rita

tape
Стать
жін
Вік
42
Адреса
Kiefff
Повідомлення
576

Репутація
49

Опозиція

Опозиція
melodic hardcore, Kyev

493208.jpg

​

Біографія:
Київська група "Опозиція" була утворена в жовтні 2000 року Ігорем "Лисом" Шемигоном і Петром "Бароном" Барановым. Група грала N.Y.Rapcore з елементами панка. Перший виступ відбувся на служінні для екстремальної молоді. Від того часу не збереглося нічого крім декількох фотографій і відеозапису. За наступні вісім місяців переграли з більшістю київських команд.
У середині літа 2001 року групу залишає один із засновників - Барон (він іде в numetal банду С.О.). Причиною з'явилися великі розбіжності у відношенні до Бога, і як наслідок, ідеології групи. Барона заміняє Дмитро "Димась" Титаренко (барабанщик Holy Blood), а гітаристом стає Шукевич Олексій.
На Dog&Pіg Fest (у який брали участь Skіnehate, Забіч, Kto Ubіl J.K.?) група грає вже в новому складі і зовсім нову програму "Вибір життя". Стиль групи схиляється в сторону metal-rap-hardcore. У підтримку розвитку екстремального руху в Кіноклубі "Київська Русь" проводяться щомісячні концерти, що дають непоганий поштовх багатьом колективам (Пятки, Водолечебница, Kto Ubіl J.K.?, FlashGore, Holy Blood і ін.). Опозиція стає постійним учасником цих заходів.
Улітку 2002 року в банді відбувається розкол (цього разу через розбіжність у музичних смаках) і після сейшена в "Жабі" (С.О., FleshGore, Забіч, Опозиція, Dead But Hot) група остаточно розпадається.
Восени Лис збирає Factor 150 і пробує свої сили в стилі numetal. У 2004 році Опозиція вирішує зібратися знову.... Дебютний виступ Опозиції в новому складі проходить на концерті "Активоване Вугілля". Причому, зненацька для музикантів, досить успішно. До подиву всіх звук під час виступу групи був просто супер, хоча група виступала без попередньої настройки.
Наступним був, уже досить популярний у Києві фестиваль "Total Armageddon", що організувала асоціація "Еммануїл". На ньому взяли участь одні з кращих представників християнської і мирської сцени Києва (Пророки, Factor 150, Sanctum, Усе, Що Має Ціну, X-Ray, Hate, Армада, ТОЛ та ін.). У цей час група знімає відеокліп на пісню "Часу більш нема", а також приступають до запису альбому на студії Jmak-records.
Наприкінці літа, у Криму під Судаком, проходить міжнародний фестиваль "Білі Ночі". Опозиція приймає там участь.
12.09.04 проходить концерт, аналогів якому пригадати складно. А все тому, що литовська група Bora після довгих переговорів все ж таки дала згоду наприкінці свого туру виступити й у Києві. На цьому концерті, крім Bora і Опозиції, виступали Пункт А и Snuff. І як буває дуже рідко, цей концерт залишив винятково гарні враження у всіх присутніх.
У 2008-м році гурт оголосив про свій розпад.

Склад:
Ігор "Лиc" Шемигон - Вокал
Олексій "Mr. Grey" - Гітара
Михайло Родіонов - Бас
Керпатенко Євгеній "Gas" - Ударні

Діськографія:
2004 - Проти Системи
To view the content, you need to Sign In or Register.

2007 - Один із Тисяч

To view the content, you need to Sign In or Register.

Заслання:
Myspace
_________________________________________________________________________________

Опис
melodic hardcore, Kyiv
Країна
Україна
Останнє редагування модератором:
Re: Опозиція

які саме? :)

Опозиція - один із тисячі

Короче я захоплююсь укр.(і не тільки) гуртами важких стилів і чув гарні відгуки про гурт
Опозиція і їхній альбом ОДИН ІЗ ТИСЯЧІ киньте силку,буду дуже вдячний! :agree::beer:
чекаю ще відгуків по цьому гурту.............

Ответ: Опозиція

занимательная тема такая :stupid:

Ответ: Опозиція - один із тисячі

TONY2WR, раз увлекаешся - то купи диск, а не качай

Ответ: Re: Опозиція

Zворушливий Sпокій - у этого человека просто мегокрутое сочетание подписи\аватара

особо сильно сабж никогда не любил, хотя лабают парни довольно неплохо.....
зы: офсайт групы у меня не открывается....ето они кудато "переехали" или временные тех.проблемы?

у меня тоже не открывается, наверное сломался...

Опозиція

2000-2008
R.I.P.​

:sad: почему так?

Были причины. Думаю, я не уполномочен тут все разглашать. Да и что я, пресс-аташе, что ли?
Лис сам расскажет, думаю.

Да, жаль немного. Но к этому все и шло.
Трое из пяти продолжают заниматься музыкой
(или даже четверо. Надо уточнить)

Очень жаль.Хорошо что хоть заценил их в Судаке.
Выступление этой групы был первым хардкором услышиным мною вживую.

R.I.P

Пацаны, я только что прочитал первую страницу треда и офигел :stupid:

да уж, темку бы почистить :stupid:

Жаль... Я их так и не увидел вживую.
А друг и автографы брал и общался чуть-чуть... вообщем был ихним поклонником.))

ну всё-таки 4-е года назад было, мне вообще было 16 :stupid:

ну всё-таки 4-е года назад было, мне вообще было 16 :stupid:

чувак, я 4 года назад жил в городе с населением в 250 тыщ и знал, что самая правильная музыка - это Слипнот.
Так что Оппозиция - это огого!
Меня коменты Добера улыбнули еще больше, чем твои.

Я их первый раз услышал 3 года назад)) Весной купил диск и очень много его слушал)))

у меня обе плиты подарочные, из "собственных запасов":clever:
Оба диска где-то потерял

Читанул тему сначала ,схватил лулзов:rofl:

))
Там на диске еще надпись была:
"Обережно!
Протестанська лірика сприяє виходу із системи"

это полное мясо,мну давно так не слэмилсо,всем на попоище:stupid:

Добавлено через 35 секунд
))
Там на диске еще надпись была:
"Обережно!
Протестанська лірика сприяє виходу із системи"
:terrified:

я их первый раз услышал на диско-сборнике "слемкиевуа".
R.I.P.

Ну я их первый раз услышал...
Ну вроде Лис диск подарил при знакомстве. Но мне не понравилось вообще.
А вживую первый раз услышал уже новую программу и дико закотировал.

я их первый раз услышал на диско-сборнике "слемкиевуа".
R.I.P.

Мне кто-то говорил где-то месяц назад, что слышал какую-то песню со старого альбома то ли по Радио Рокс, то ли по Джем-ФМ

Назад
Зверху