punkbooster
Hometown Hero
Вики
- Опис
- Probably da best RPG
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Радовіда - убили. Владу віддав Дійкстрі (хоча він мені не допомагав у битві під Каер Морхеном, бо я золото вирішив не повертати).
Геральт залишився з Йен.
На Скелліге залишив правити ту дівицю Кейріс.
Ублюдка - вбив, але на його місці (або замість нього) почав правити доплер Дуду.
Шкода тільки, що Барон повісився, але не особливо.

У мене була така логіка:хуй хитросракий
Блін, ніт. Дозволив розібратись із Ольгердом (логіка така: договір був укладений, його порушувати не збирався). Значить, треба буде якось повернутись до ДЛЦ і перепройти. Може ще якусь ачівку відкрию. Хоча о'Дім мені якось навіть імпонував всю гру, навіть шкода було б убивати.в загадки зіграв з ним?
ЕбатьХоча о'Дім мені якось навіть імпонував всю гру, навіть шкода було б убивати.

Та те саме. Найбільше, пам'ятаю, задовбав пордавець обладунками в Оксенфурті, якого довго не міг перемогти, поки не зібрав майже всю колекцію, а ще на самому турнірі в Туссенті помучився, але все-таки з разу 5-6 виграв його. Щоправда, був здивований тим, що у налаштуваннях гра у ґвінт ще має налаштування важкості.залип на гвинт капец