punkbooster
Hometown Hero
Вики
- Опис
- Probably da best RPG
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ükrøp;2372102 сказав(ла):кстати, дрова+патчи+нвидиа экспириенс заметно улучшили и производительность и настройки повысили

Хз норм концовка разве чтоконцовка хуевая
Там вроде 2 масштабных дополнения уже на подходе: https://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_passжалко когда такой сюжет заканчивается, да как расставаться с хорошей книгой
Hearts of Stone will take Geralt on an all-new 10-hour adventure into the wilds of No Man’s Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he’ll try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. Caught in a thick tangle of deceit, Geralt will need all his cunning and strength to solve the mystery and emerge unscathed.
Blood and Wine, a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.
...
Hearts of Stone will premiere in October, while Blood and Wine is slated for release in the first quarter of 2016.

Несколько раз перечитывал все книгиА я вот все книги прочел (ну, кроме "Сезона бурь"), начал играть в первого и как-то стало мне очень уныло. Хочется, так сказать, объять всю историю
А чего уныло стало?
там же тайминги! в тройке даже это убралибоевка состоит из нажатия одной кнопки

там же тайминги! в тройке даже это убралибоевка состоит из нажатия одной кнопки

красиво-то как, увлекательно подано.

пацаны, а Регис в DLC будет?
ты правда хочешь знать наперёд?)пацаны, а Регис в DLC будет?
білять, а я другу частину перепроходжу, щоб нарешті в цю пограти.второго

имхо надо на самом сложном, чтоб реально юзать знаки\масла\билді и т.д.Чи то я прост перестарався з вибором рівня важкості

яку найкращу? їх там багатоОтримав найкращу кінцівку
там є лайфхак, піднятись сходами і хуячити ельфів звідситому пішов прокачуватись.
Цирі - вижила. Я їй потім подарував особистий меч (хуйовий - утопців 4 лвл навіть не ранив).яку найкращу?
та я вже потім прочитав про це в інтернеті, але було вже пізно. Коли повертаюсь, то всі входи закриті. І якщо спробувати зайти, пише, що квест провалено.піднятись сходами і хуячити ельфів звідси
, потім, коли пристосувався до бойової системи, ще підгорало від Імлеріха на Лисій горі, Деталфа з Туссента (бомбезне ДЛЦ), Ключника (охоороняв маєток у Кам'яних серцях), а також від кабанів, які були на 5 лвл сильнішими, сколопендроморфів і археспор.він же хуй хитросракийВладу віддав Дійкстрі

а я залишив) йому карма і так дупу підпалить.Ублюдка - вбив