Windows

1.0, 3.1, 95, 98, NT, ME, 2K, XP, Vista, 7, 8, 10, tbc
  • Автор теми Автор теми lok
  • Дата створення Дата створення

lok

Banned
Стать
чол
Адреса
харьковрапасити
Повідомлення
5 214

Репутація
10 284

Untitled-1.jpg

Думаю некоторым будет интересна эта тема, тем более не за горами время когда все кто сидит на винде перейдут на семёрку.

Я на вин7 уже неделю, впечатления охуенные. Как никак красивая и работающая виста :stupid: Новый таскбар крайне удобная штука, я дале перестал почти пользоватся прогой лаунчи, без которой на хр как без рук. Глюки есть, но они минимальны, людям которые ладят с по они будут похую. Я привык к бетам так мне вообще плавно =)

Примечания для тех кто захочет ставить:

- Места занимает много. Сама папка винды `8гб + подкачка `2гб + мне для темпа фотошопа ещё парочка понадобилась. Если вы как нормальные люди ставите програмы на отдельный от винды диск то вам понадобиться 12-15 гб. Если вы любите по умолчанию то уже дрочите от своих потребностей.
- Ставиться быстро, хавает многие драйвера. отлично хавает все хр-пишные програмы(кроме даемона).
- Работает очень быстро и четко. Например при моём запущеном обычном стафе(хром, мирка, ласт, фубар, тотал) + фотошоп + контра моментально переключаеться через альтаб.

Мои глюки:

- В первый раз слеитело впн соеденение. Причина не ясна, помог репир, больше не повторялось.
- DC++ при в ключенном впн не хочет работать с локальными хабами. При выключеном впн проблемы нет.
- Совершенно необъяснимые падения фубара, иногда парельно падает и фубар и миранда. Сейчас раздупляю проблему.
- Глюк хрома с отображением картинок, но это скорее у самого хрома т.к. там я тоже на девелопер версие нестабильной сижу.
- При выхода из слипа экран остаётся с половинной яркостью.
- Некорректная работа с ахронис дс.

Ссылки:

http://habrahabr.ru/tag/windows 7/

зы:
2009-01-09-windows_7.png

зызы: всем любителям выебнуться что они сидят на линуксе сразу говори - идите в жопу :yeah:

Опис
1.0, 3.1, 95, 98, NT, ME, 2K, XP, Vista, 7, 8, 10, tbc
И переименовать просто в Windows

а нод 32 ставится на 8 ку нормал?

До речі, кому все ж хочеться перейти на 10-ку, то це можна зробити абсолютно легально: там якась фішка є, що для людей зі обмеженнями вона розповсюджується досі безкоштовно. Фактично ж на ділі стандартна 10-ка.

Almagest, кажись можно еще проще: windows 7 msdn => KMSAuto => накат десятки

У Win10 знайшов, як виявилось, таку корисну фішку, як програми, які можна завантажити з місцевого сайту. Серед таких, наприклад, знайшлось місце і прозі Instagram, можливості якого нічим не поступаються мобільному аналогу, а саме: є можливість редагування своїх постів, робити і заливати фото (щодо їх колажування та застосування фільтрів: не знаю, не пробував), а також переглядати тимчасові (чи як там вони називаються) відоси і пости цікавих тобі людей.
Якщо прогу вліпити в меню Пуск, то періодично Вінда буде сповіщати про нових підписників і лайки.

P.S. і не по темі: кажись, лідер Kladovest'а активний користувач сервісу, чого я, відверто кажучи, зовсім не очікував, зважаючи на їхню повну анонімність.

Almagest, у меня нет кнопки добавления фото :dontknow: А так, неплохо, что с компа можно смотреть.

Кстати, зацени хороший микшер

Almagest, вроде бы норм)

walk, а не зустрічав там щось на зразок якогось навороченого Paint'а? Або якихось аналогів?

Almagest, Paint.NET :idea:

Хтось знає, в чому ще може бути проблема? При завантаженні Вінди (10) відбувається запуск прграми (мюторент, наприклад). В її налаштуваннях забрав пункт відносно одночасного завантаження з Віндою, в msconfig теж її не знайшов (хоча список там чималенький). Віндовс недавно переінсталював, тому нічим ніби засрати не встиг.
В планувальнику задач взагалі нічого толком не знайшов.
Шо за фігня, хто знає?
Наперед дякую

Almagest, у меня тоже мюторрент периодически стартует - меня не особо парит, не разбирался что к чему.

adogg, так тут за пару днів нової вінди тільки раз не запустився. Тим більше раніше такого не спостерігалось.
До того ж чомусь Хромі при переході на твітор, хоче, щоб я залогінився. Хоча там паролі мали б зберігатись.
Якась дичина.

Добавлено в 20:17 / Предыдущее сообщение было написано в 20:14

Ще така єресь почала вилізати. І тільки на неформаті
bfd3c566a54f98614524440235c57328.png

Almagest, у меня тоже такая же ересь вылазит..

Назад
Зверху