Atompunk
double gatefold vinyl
- Повідомлення
- 10 605
- Репутація
- 19 880
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
хороший результативный товарняк,хуле?А что интересного было в матче за 3-е место? ) Немцы играли с лицами "мы не хотели, но нас заставили"
Игра командА что интересного было в матче за 3-е место?
я писал об этом несколько страниц назад.Как парни ждали победы голландцев http://novaya.com.ua/?/news/2010/07/08/165833-8
Не заметилая писал об этом несколько страниц назад.

а мене він емоційно і морально вимотав..4 роки на відновлення сил потрібноя уже хочу след.мундиаль...а ждать аж 4 года

ооо...представь что тебе через 2 года предстоит испытатьа мене він емоційно і морально вимотав..4 роки на відновлення сил потрібно

ну будемо надіятися, шо зб України буде всіх їбашити і я буду спокійнийпредставь что тебе через 2 года предстоит испытать

так я про опустошающую радость от выигранного евро и говорил)ну будемо надіятися, шо зб України буде всіх їбашити і я буду спокійний

Капдевилья хорош отыграл-практически напрочь выключил роббена из игры.
Ну Испания - это уж гавно.
Обе команды играли скучно и неинтересно. Я не считаю, что Голландия или Испания могут быть заслуженными чемпионами с такой игрой, к тому же, если учесть вчерашние ошибки судей. А вот матч Германия-Уругвай был действительно матч.і взагалі, оці закідони про заслужену перемогу іспанців - це так унило, таке враження ніби перемога Голандії була б не заслужена і фартом, ага.
хіба заважав йому робити коронний ривок в ліво і удар, іспанішкам просто вканало, що Робен свої моменти так деревяно відіграв да і всю гру він бігав де йому захочеться.
так все таки не давал смещаться?и какая разница сколько человек отбирает мяч?воспользовался своей скоростью он ровно один раз-и то убежал от пуйоля с пике.а так парень бродил оп полю все время,потому что на правом фланге ему решительно не давали сыгратьПростата_Буденного, захист іспанії не дав Робену робити зміщення і то вибігаючи по 2-3 на нього одного, зато повністю втрачав його в швидкісних забігах. я б не став називати це "практично виключив з гри"

как выиграла остальные матчи Испания мы тоже помнимя не понимаю почему все забывают, что чемпионами становятся, выиграв не только финальный матч

Игроки спали на ходу и били друг друга по ногам и не только, причем тут счет?denver, це дуже поверхневий погляд на гру. мені було цікаво дивитись за протиборством в центрі, тактичними малюнками, захистом, організацією моментів і те, що гол був тільки 1 для мене не робить гру нуднішою
Простата_Буденного,3 рази це те, що я памятаю, як він виривався від захисників, я загалом про те, що Робен не був "повністю виключений з гри", просто йому не дали робити коронку
лады.с этим впринципе соглашусь