www.neformat.com.ua


Новости Статьи Рецензии Ивенты Форум Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud
Переключить в мобильный режим
Вернуться   Форум www.neformat.com.ua > Main > Video-Art

Video-Art Раздел о кинематографе и анимации

Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Непрочитано 27.05.2014, 13:09   #1
White Russian Protestant Antiracist
+/- Информация
Репутация: 2252
I Фестиваль дитячого кіно «Чілдрен Кінофест» / I Фестиваль детского кино "Чилдрен кинофест"

Господа, завтра в кинотеатре "Киев" начнётся весьма примечательный фестиваль. Как вы знаете, в отечественном школьном образовании практически не уделяется внимания искусству кино, а снятых за годы независимости лент, адресованных детской аудитории, не наберётся и пол десятка (и то весьма скверных). В этой поистине бедственной ситуации компания "Артхаус трафик" организовала мероприятие, призванное помочь подрастающему поколению зрителей в формировании вкусов и представлений, а также воспитать в нём интерес к фестивальному кинематографу.

Посетители фестиваля детского кино "Чилдрен кинофест" станут и членами жюри международной конкурсной программы, победитель которой будет выбран по итогам зрительского голосования. Помимо конкурса, в котором представлено семь полнометражных лент, фестиваль включает ретроспективу важнейших фильмов Чарли Чаплина, подборку мультипликационных картин о Розовой Пантере и эксклюзивные программы гениев силуэтной анимации, Лотте Райнигер и Мишеля Осело.

Размещаю описание организаторов, список фильмов и расписание в "Киеве".

З 28 травня по 1 червня в Україні вперше пройде щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків - Чілдрен Кінофест. Епіцентром події стане Культурний центр «Кінотеатр "Київ"". Крім того, фестивальні події пройдуть в Одесі, Донецьку, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Запоріжжі.
Програма Чілдрен кінофест включатиме міжнародну конкурсну програму, анімаційні добірки для дітей від 3 до 10 років, тематичні ретроспективи, а також інтерактивні ігрові майстер-класи на тему кінематографа. Організатором фестивалю виступає компанія «Артхаус Трафік».
У міжнародній конкурсній програмі Чілдрен Кінофест змагатимуться 7 повнометражних фільмів з різних країн світу для глядацької аудиторії віком від 10 років. Фільм-переможець буде визначений прямим глядацьким голосуванням.
Спеціальною подією Першого Чілдрен Кінофесту стане ретроспектива фільмів Чарлі Чапліна, приурочена до 125-річчя з дня народження генія німого кіно. До неї увійдуть короткометражки та 5 повнометражних стрічок про пригоди його знаменитого персонажа Бродяжки Чарлі, який у 2014 році також святкує сторічний ювілей.
Символом фестивалю стало совеня Чарлі - персонаж, створений на основі дитячого малюнку. Совеня зображене на першому постері Чілдрен Кінофесту і назване на честь Чарлі Чапліна - людини, яка не тільки стояла біля витоків кінематографу, а й зуміла об'єднати біля екранів людей різного віку.
Щороку Чілдрен Кінофест буде запрошувати громадських діячів на роль посла фестивалю, завдання якого полягає у популяризації ідей якісного дозвілля для дітей та формування різноманітного і насиченого культурного клімату в Україні. Послом першого Чілдрен Кінофесту стане відома співачка Джамала.

КОМАШКИ. ПРИГОДИ У ДОЛИНІ МУРАХ / MINUSCULE - LA
VALLEE DES FOURMIS PERDUES 2D|3D
Жанр: мультфільм, пригоди, сімейний
Країна: Франція, 2013
Тривалість: 80 хв
Режисер: Хелен Жиро, Томас Забо
Активні і допитливі чорні мурахи знаходять кинуту після пікніка коробку з цукром. Дружний загін мурашок разом з сонечком вирішують переправити ласощі у мурашник. Але солодка коробка вже встигла порушити спокій у всій долині, свої плани на ласощі з'явилися і у інших мешканців лісу, зокрема - у злісних червоних мурах-загарбників. А, стало бути, на шляху до заповітної мети чорні мурашки мусять подолати масу небезпек і пригод.

КОНКУРСНА ПРОГРАМА 10+

ПОВІР / BELIEVE
Країна: Великобританія, 2013
Тривалість: 94 хв
Режисер: Девід Шайнманн
Актори: Тобі Стівенс, Брайан Кокс, Наташа МакЕлхоун, Енн Рейд
Молодий талановитий футболіст потрапляє в халепу через дрібні злочини. Колишній тренер «Манчестер Юнайтед» Метт Басбі звертає на нього увагу ї вирішує допомогти хлопцю і його товаришам по команді.

БЕЛЛЬ І СЕБАСТЬЯН / BELLE ET SEBASTIEN
Країна: Франція, 2013
Тривалість: 104 хв
Режисер: Ніколя Ваньє
Актори: Фелікс Буссе, Чекі Каріо, Марго Чателі, Дмитро Сторож
Франція. Невелике гірське селище у роки Другої світової війни. Піренейський гірський пес Белль і маленький хлопчик-сирота Себастьян - найкращі друзі. Разом їм судилося пережити чимало випробувань і пригод.

НОНО – ХЛОПЧИК-ДЕТЕКТИВ / NONO, HET ZIGZAG KIND
Країна: Нідерланди, Бельгія, Великобританія, Іспанія, Франція, 2012
Тривалість: 95 хв
Режисер: Вінсент Баль
Актори: Томас Саймон, Федя ван Хюет, Ізабелла Росселіні
Ноно 13 років, він хоче бути схожим на тата - кращого у світі поліцейського, але він весь час потрапляє у халепи. Одного разу в поїзді він зустрічає старого знайомого батька і разом з ним вплутується у небезпечний світ пригод - там його чекають маскування, погоні, французькі шансоньєтки і Зохара, таємнича дама, чиї секрети змінять життя Ноно.

МОЇ АФРИКАНСЬКІ ПРИГОДИ / MIN SOSTERS BORN I AFRIKA
Країна: Данія, 2013
Тривалість: 85 хв
Режисер: Мартін Міє-Ренар
Актори: Петер Мюгінд, Себастіан Кронбах, Лассе Гулдберг Кампер, Фріда Луна Росваль Маттсон
Сім'я Берг вирушає у подорож до Африки, щоб допомогти врятувати зникаючі види тварин. На їхньому шляху зустрічаються жахливі і жорстокі браконьєри, які не люблять, коли в їхні справи втручаються.

ТРУБАЧ / TRUMPETER
Країна: Україна, 2014
Тривалість: 85 хв
Режисер: Анатолій Матешко
Актори: Юрій Радковський, Роман Дебрін, Денис Капустін, Полінка Тарасенко, Нонна Гришаєва
Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка. Він не тільки талановито грає, але і пише власну музику, привертаючи увагу всесвітньо відомого музиканта Юджина Гайсіна, який гастролює в місті. У цій історії про суперництво двох дитячих оркестрів - все як у дорослих: любов, інтриги, заздрість, і, звісно, добро, яке перемагає зло.

ПРИГОДИ ГЕКЛЬБЕРРІ ФІННА / DIE ABENTEUER DES HUC
FINN
Країна: Німеччина, 2012
Тривалість: 105 хв
Режисер: Герміна Хунтгебурт
Актори: Леон Сідел, Джекі Ідо, Хенрі Хюбхен, Аугуст Діль, Мілан Пешель
Хто не знає Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна? Знайшовши скарб, ці два пустуна нарешті розбагатіли. Однак «вільний вовк» Гек не може всидіти на місці. До того ж його добрий друг, чорношкірий Джим, у небезпеці - його збираються продати на аукціоні. У компанії Джима Гек вирушає вздовж диких берегів Міссісіпі - спочатку в Каїр, а потім і в Огайо, у вільний край, який не знає рабства... Попереду втікачів чекає безліч самих неймовірних пригод! Чи буде щасливий кінець у цій повній небезпек історії? Чи побачаться знову нерозлучні друзі Том Сойєр і Гекльберрі Фінн?

ЗА ДАЛЕКИМИ МОРЯМИ / RESAN TILL FJADERKUNGENS
Країна: Данія, Швеція, 2013
Тривалість: 78 хв
Режисер: Есбен Тофт Якобсен
Актори: Едвін Рідінг, Тува Новотни, Густаф Хаммарстен, Леннарт Якель
Анімаційна стрічка про пригоди маленького Йохана. У пошуках своєї мами він потрапляє в далеке Царство Короля пір'я, звідки немає повернення. Від долі не втечеш: тепер він повинен сам подбати про порятунок не тільки своєї мами, але і всього королівства. Але хіба можна розуміти всі тонкощі життя і грати за його правилами, коли ти такий маленький?

АНІМАЦІЙНІ КІНОСЕРІАЛИ 3+
50 РОКІВ РОЖЕВІЙ ПАНТЕРІ / THE PINK PANTHER. 50 YEARS

НАБЕРІТЬ «П» ДЛЯ ВИКЛИКУ ПАНТЕРИ / DIAL 'P' FOR PINK
CША / 1965 / 6 хв.
Режисер: Фріц Фрілінг, Хоулі Претт
Грабіжник намагається вкрасти сейф, у якому ховається Рожева Пантера.

РОЖЕВІ ДІАМАНТИ / PINK ICE
США / 1965 / 6 хв.
Режисер: Фріц Фрілінг, Хоулі Претт
Актор: Річ Літтл
Рожева Пантера намагається врятувати південноафриканські алмази від двох англійських мисливців на коштовності.

РОЖЕВИЙ ОРКЕСТР / PINK, PLUNK, PLINK
США / 1966 / 6 хв.
Режисер: Хоулі Претт
Актор: Генрі Манчіні
Рожева Пантера вчиться грати на скрипці, після чого перериває виконання п'ятої симфонії Бетховена власним виступом, під час якого тема пантери виконується різними інструментами.

АГЕНТ РОЖЕВА ПАНТЕРА / PINKFINGER
США / 1965 / 6 хв.
Режисер: Фріц Фрілінг, Хоулі Претт
Актори: Дейв Беррі, Пол Фріс
Рожева Пантера вирішує стати секретним агентом.

ПАНТЕРА ТОНЕ / SINK PINK
США / 1965 / 6 хв.
Режисер: Фріц Фрілінг, Хоулі Претт
Актори: Пол Фріс, Річ Літтл
Техаський мисливець намагається отримати Рожеву Пантеру, щоб зібрати всі мисливські трофеї.

ЧАРАВНИЙ ДІМ / THE HAND IS PINKER THAN THE EYE
США / 1967 / 6 хв.
Режисер: Хоулі Претт
Замерзла Пантера залазить в будинок, яким володіє чарівник.

МИ ДАЄМО РОЖЕВІ МАРКИ / WE GIVE PINK STAMPS
США / 1965 / 6 хв.
Режисер: Фріц Фрілінг, Хоулі Претт
Рожева Пантера сховався в універмазі, де ночами йому доводиться ховатися від прибиральників.


КАЗКИ ЛОТТИ РАЙНІГЕР / LOTTE REINIGER FAIRY TALES

Золотий гусак / The Goose That Lays the Golden Eggs
(1944) 11:53
Казка братів Грімм про «дурного» молодшого сина, який зумів одружитися на королівні за допомогою лісового чоловічка і його золотого гусака.

Аладдін і чарівна лампа / Aladdin and the Magic Lamp
(1954) 13:57
Історія бідного юнака Аладдіна і знайденої ним чарівної лампи, в якій мешкав джин, що пообіцяв виконати три будь-які бажання свого визволителя.

Принц-жабка / The Frog Prince
(1954) 10:16
Казка братів Грімм, що оповідає про пихату королівну, яка не тримає свої обіцянки і невдячна до жабеняти, який витягнув її золотий м'ячик, що впав у колодязь.

Джек та бобове стебло / Jack and the Beanstalk
(1955) 10:32
Англійська народна казка про сміливого хлопчика Джека, який здобув перемогу над велетнем.

Халіф-лелека / The Caliph Stork
(1954) 10:15
Казка Вільгельма Гауфа оповідає про події, що відбулися з багдадським халіфом та його візиром, перетворених на лелек за допомогою чарівного порошку.

Коник та мурашка / The Grasshopper and the Ant
(1954) 10:15
За мотивами байки Лафонтена про легковажного коника та працьовитого мурашку.

Гензель і Ґретель / Hansel and Gretel
(1954) 10:32
Казка братів Грімм. Історія про юних брата і сестру, яким загрожує відьма, що живе глибоко у лісі, в будинку, побудованому з хліба і солодощів.


ПРИНЦИ ТА ПРИНЦЕСИ / PRINCES ET PRINCESSES
Країна: Франція, 2000
Тривалість: 70 хв
Режисер: Мішель Осело
«Принци та принцеси» - повнометражний мультфільм французького мультиплікатора Мішеля Осело, виконаний у техніці силуетної анімації. Мультфільм складається з шести гумористичних новел, розказаних і зіграних головними героями. Кожна історія не схожа на попередню - різні країни, різні епохи, несподівані повороти сюжету. Але всі герої - принци і принцеси, а добро неодмінно перемагає зло.


КОЛИСКОВІ СВІТУ / LULLABIES OF THE WORLD

«Російська колискова» (2005)
«Татарська колискова» (2009)
«Польська колискова» (2007)
«Англійська колискова» (2009)
«Ірландська колискова» (2007)
«Колискова датог» (2009)
«Конголезька колискова» (2009)
«Евенкійська колискова» (2007)
«Лапландська колискова» (2007)
«Голландська колискова» (2007)
«Вірменська колискова» (2005)
«Мексиканська колискова» (2007)
«Литовська колискова» (2009)
«Непальська колискова» (2009)
«Аргентинська колискова» (2009)
«Колискова Хопі» (2007)
«Українська колискова»


ШЕДЕВРИ ЧАРЛІ ЧАПЛІНА

ВЕЛИКИЙ ДИКТАТОР / THE GREAT DICTATOR
Країна: США, 1940
Тривалість: 120 хв
Режисер: Чарльз Чаплін
Актори: Чарлі Чаплін, Полетт Годдар, Джек Оукі
Чарлі Чаплін грає відразу двох персонажів: фашистського диктатора, який невипадково нагадує Гітлера, і бідного перукаря-єврея, який повернувся додому після довгого перебування у військовому госпіталі...
Ця пророча історія стала першим звуковим фільмом Чапліна.

ЗОЛОТА ЛИХОМАНКА / THE GOLD RUSH
Країна: США, 1925
Тривалість: 69 хв
Режисер: Чарлі Чаплін
Актори: Чарлі Чаплін, Том Мюррей, Мак Свейн, Джорджія Хейл
Бродяжка Чарлі відправляється на золоті копальні Аляски. Золотошукач-одинак, він ховається від снігової бурі у крихітній хатині, де компанію йому складе ще один джентльмен удачі - злочинець, розшукуваний поліцією...
Чарлі Чаплін хотів, щоб «Золота лихоманка» стала тим єдиним фільмом, за яким його пам'ятатимуть нащадки.

НОВІ ЧАСИ / MODERN TIMES
Країна: США, 1936
Тривалість: 89 хв
Режисер: Чарлі Чаплін
Актори: Чарлі Чаплін, Поллетт Годдар, Генрі Бергман
Зразковий робітник божеволіє від шаленого ритму виробництва на заводі. Маленький бродяжка б'ється з бездушними силами нових часів: поліцейськими і лікарями-конвоїрами, багатіями і жорстокими начальниками. Одного разу він зустрічає молоду дівчину-сироту і бере її під свою опіку: тепер вони будуть битися разом!
Нові часи вважаються останнім німим фільмом Чарлі Чапліна, в кінці якого ми вперше чуємо голос Маленького Бродяжки - він співає, крокуючи назустріч новим пригодам.

ВОГНІ ВЕЛИКОГО МІСТА / CITY LIGHTS
Країна: США, 1931
Тривалість: 81 хв
Режисер: Чарлі Чаплін
Актори: Чарлі Чаплін, Вірджинія Черрілл, Флоренс Лі
Бродяжка Чарлі закохується в сліпу квіткарку, яка помилково приймає його за мільйонера. Дорога операція у віденській клініці може повернути дівчині зір, і герой піде на все, щоб знайти гроші. Чи дізнається зцілена квіткарка свого рятівника?
Це найзнаменитіша історія "сліпого кохання", один з улюблених фільмів Орсона Уеллса, Федеріко Фелліні, Вуді Аллена, Андрія Тарковського та Стенлі Кубріка.

ЦИРК / CIRCUS
Країна: США, 1928
Тривалість: 72 хв
Режисер: Чарлі Чаплін
Актори: Чарлі Чаплін, Алан Гарсія, Мірна Кеннеді, Гаррі Кроккер
Бродяжка Чарлі, тікаючи від поліції, потрапляє прямо на арену цирку. Фірмова незграбність робить з нього зірку програми, і в результаті його беруть працювати в шапіто. Правда, сам бродяжка не підозрює про свій успіх - він засліплений любов'ю до доньки директора цирку.
Чаплін вправляється в забутому мистецтві пантоміми і мьюзик-холу, створюючи одну зі своїх найпопулярніших світових комедій.

КОРОТКОМЕТРАЖНІ РОБОТИ ЧАПЛІНА / CHAPLIN*S SHORT
FILMS

ДИТЯЧІ АВТОМОБІЛЬНІ ПЕРЕГОНИ / KIDS AUTO RACES
CША, 1914 / 6 хв.
Режисер: Чарлі Чаплін
У ролях: Чарлі Чаплін, Генрі Лерман
Нудьгуючий нероба-бродяга приходить подивитися на перегони дитячих автомобілів.

НАДЗВИЧАЙНО СКЛАДНЕ СТАНОВИЩЕ МЕЙБЛ / MABEL'S STRANGE PREDICAMENT
CША, 1914 / 11 хв.
Режисер: Мейбл Норманд
У ролях: Мейбл Норманд, Чарлі Чаплін, Честер Конклін Розкішний готель, в одному з коридорів якого знаходиться юна леді, одягнена в одну лише піжаму, оскільки двері її номера зачинилися.

ВІДПОЧИНОК / RECREATION
CША, 1914 / 10 хв.
Режисер: Чарлі Чаплін
У ролях: Чарлі Чаплін, Чарльз Беннет
Бродяга Чарлі прогулюється по парку і вирішує позалицятися до жінки, що йому приглянулася .

СОБАЧЕ ЖИТТЯ / A DOG'S LIFE
CША, 1918 / 33 хв.
Режисер: Чарлі Чаплін
У ролях: Чарлі Чаплін, Енді Андерсон, Берт Епплінг
Історія дворняжки і Бродяги.

ДОЗВІЛЬНИЙ КЛАС / THE IDLE CLASS
CША, 1921 / 32 хв.
Режисер: Чарлі Чаплін
У ролях: Чарлі Чаплін, Една Первіенс, Чарльз Ебер
У цій комедії Чарлі Чаплін грає відразу дві ролі - Волоцюги і мільйонера-п'яниці. Обидва героя, схожі як дві краплі води, приїжджають в заміський клуб: один - від нічого робити, інший - пограти в гольф.


СИНІЙ ЗАЛ
28.05.2014 р. *дитячий дорослий
Церемонія Відкриття Чілдрен Кінофесту:
17-00 «Комашки. Пригоди в Долині Мурах 3D»/ 80 хв./Франція/ анімація 50 грн. 100 грн.

ЧЕРВОНИЙ ЗАЛ
28.05.2014 р.
Церемонія Відкриття Чілдрен Кінофесту:
17-00 «Комашки. Пригоди в Долині Мурах»/ 80 хв./Франція/ анімація 40 грн. 80 грн.

29.05.2014 р.
11-00 Анімаційні кіносеріали: «50 років Рожевій Пантері»/ 60 хв./США/ 30 грн. 30 грн.
13-00 «Короткометражні фільми Чарлі Чапліна –
перші кроки майстра (1914 - 21 рр)/ 100 хв./ США / 30 грн. 30 грн.
15-00 «Повір»/ 104 хв./ Велика Британія / драма 30 грн. 60 грн.
17-00 «За далекими горами»/ 78 хв./ Швеція-Данія / анімація 30 грн. 60 грн.
19-00 Шедеври Чарлі Чапліна:«ЗОЛОТА ЛИХОМАНКА»/69 хв./США /1925/ 30 грн. 60 грн.

30.05.2014 р.
11-00 Анімаційні кіносеріали: «Колискові світу»/ 70 хв./Росія/ 30 грн. 30 грн.
13-00 Шедеври Чарлі Чапліна:« ЦИРК»/72 хв./США /1928/ 30 грн. 30 грн.
15-00 «Трубач»/ 85 хв./Україна/ музичний 30 грн. 60 грн.
17-00 «Африканські пригоди»/ 85 хв./Данія/ комедія/пригоди 30 грн. 60 грн.
19-00 Шедеври Чарлі Чапліна:«ВОГНІ ВЕЛИКОГО МІСТА»/81 хв./США /1931/ 30 грн. 60 грн.

31.05.2014 р. * дитячий дорослий
11-00 Анімаційні кіносеріали: «КАЗКИ ЛОТТИ РАЙНІГЕР»/75 хв./
/Німеччина /1944-1954 рр/ 30 грн. 30 грн.
13-00 «Короткометражні фільми Чарлі Чапліна –
перші кроки майстра (1914 - 21 рр)/ 100 хв./ США / 30 грн. 30 грн.
15-00 «Бель і Себастьян»/ 104 хв./Франція/ пригоди 30 грн. 60 грн.
17-00 «Ноно– хлопчик-детектив»/ 95 хв./ Нідерланди, Бельгія,
Велика Британія, Іспанія, Франція / пригоди 30 грн. 60 грн.
19-00 Шедеври Чарлі Чапліна:« НОВІ ЧАСИ»/89 хв./США /1936/ 30 грн. 60 грн.

01.06.2014 р.
11-00 Анімаційні кіносеріали: «ПРИНЦИ І ПРИНЦЕССИ»/70 хв./Франція 30 грн. 30 грн.
13-00 Шедеври Чарлі Чапліна:«ЦИРК» /72 хв. / США / 1928 / 30 грн. 30 грн.
15-00 «ПРИГОДИ ГЕКЛЬБЕРРІ ФІННА»/ 105 хв./ Німеччина / пригоди 30 грн. 60 грн.
Церемонія Закриття Чілдрен Кінофесту:
17-00 Шедеври Чарлі Чапліна:«ВЕЛИКИЙ ДИКТАТОР»/120 хв./США /1940/ 40 грн. 80 грн.

СИНІЙ ЗАЛ
01.06.2014 р.
Церемонія Закриття Чілдрен Кінофесту:
17-00 Шедеври Чарлі Чапліна:«ВЕЛИКИЙ ДИКТАТОР»/120 хв./США /1940/ 40 грн. 80 грн.
Будь-які знижки на перегляд фільмів скасовуються!
Дітям віком до 6 років надається можливість безкоштовного перегляду фільмів без надання окремого місця.
*Дитячий квиток з 6 до 16 років.

Последний раз редактировалось nobody; 19.06.2014 в 23:27.
Doerty вне форума   Ответить с цитированием
Ответ
Форум www.neformat.com.ua > Main > Video-Art

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
5-Й фестиваль німого кіно та сучасної музики "НІМІ НОЧІ" (М. Одеса) Парфён Мышкин Video-Art 4 05.07.2014 23:06
Docudays UA-2013 / X Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини / X Международный фестиваль документального кино о правах человека Doerty Video-Art 27 02.04.2013 02:24
II Молодіжний фестиваль аматорського кіно "РАНОК" kinoranok Video-Art 1 16.09.2011 13:07
Фестиваль українського кіно "20х20" до 20 річниці Незалежності України Voodoo_Doll Video-Art 3 11.08.2011 16:12
Молодіжний фестиваль аматорського кіно "РАНОК" kinoranok Video-Art 0 14.09.2010 13:46

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


   
 
Текущее время: 18:10. Часовой пояс GMT +3.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Перевод: zCarot
НовостиСтатьиРецензии
ИвентыКонтактыФорум


Facebook Telegram Twitter YouTube Instagram Mixcloud SoundCloud

Designed by LaBIZz
Все материалы, размещенные на этом сайте, распространяются на условиях
Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.


© 2004-2024 Neformat Ukraine