Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
О чём и речь, ага.и кстати нормальный врыв, а то попривыкали чаем называть любое растение, заваренное кипятком
чайник правильной формы (самое смешное, что за копейки)
Цікаво. Це, напевно, далекосхідні традиції?Интересно, почему в соответствии с традицией первая заварка не пьется?
а звідки рідня?в Узбекистані весь чай можна пити
Да хз откуда пошло, но на банках с английским чаем некоторых в графе "способ приготовления" так и пишут - слить первую заваркуЦікаво. Це, напевно, далекосхідні традиції?

Ну, я тут консерватор, і такі штуки хіба в гостях можу попробувати.тем более пуэр какой-нибудь
Просто є й такі ритуали, які втратили в сучасному світі свій зміст. Тому й питаю.Мой десакрализированный мозг свято убежден, что все ритуалы скрывают собой банальные причины
Ну, що ж, цілком логічно. Але я, напевно, спробую просто промивати перед заваркою.Имея зачаточное представление о производстве, хранении и расфасовке чая, я бы не стал его пить без этой простой процедуры
Ні, але в Росії спілкувався з робочими, в тому числі якраз з Каракалпакстану. При чому "каракалпаками" виявилися як власне каракалпаки, так і туркмени і узбеки звідти. Були вони з Тахтакупиру. Хороші хлопці, я в них частенько насвай стріляв - першого разу навіть незручно якось вишло - я так чималенько насипав з переляку за язик, що добряче вштирило і вони з мене гнали)). Про Каракалпакію розповідали, що життя там складне, роботи немає, і все що можна там робити - займатися підсобним господарством. Тому, власне, так багато з них заробітчаниА в тебе десь там теж є?
В мене багато родичів на заробітках у Казахстані, або вже повернулися звідти. Ще така лажа, що Узбекистан ставиться до Каракалпакстану, як метрополія до колонії - і в економічному, і в культурному плані. Он, у мене брат працює на місцеве державне підприємство, яке останнім часом не має замовлень, бо всю роботу забирає інше державне підприємство, але узбецьке. Тому всіх працівників "відправили" у відпустку за власний кошт.Про Каракалпакію розповідали, що життя там складне, роботи немає, і все що можна там робити - займатися підсобним господарством. Тому, власне, так багато з них заробітчани

Гм. А хіба ні? Зате чесно.вау, как оригинально!![]()
Нік як нік. Який нік Аллах послав, таким і користуємось. Зате він не займає ресурсів і всім знайомий з дитинства.даже оригинальнее, чем его же ник.
Ну! Не про вівсянку ж писатипопривыкали чаем называть любое растение, заваренное кипятком
Добавлено через 6 минут
если я правильно понял посыл)

де і який саме краще купувати?)Чебрець - хороший складник "козацької люльки" - "підносить" і створює враження загостреного слуху.
как по мне, не фонтан. Не спец по чаям, но когда хочется чего-то другого, приходишь в магазин этот, а там тебе открывают банку с пылью и хим.запахом, то как-то нормальным и не назовешьКстати, чаи Чайна Краина - нормальные или такое, кто-то знает?
присоединяюсь. и вообще, кто где чай берет?а поделитесь онлайн-магазами с хорошим и недорогим черным и зеленым чаем. Просто чаем, без добавок.
говно.чаи Чайна Краина - нормальные или такое, кто-то знает?

Вы как представляете? Условно 'заводские' чаи почти всегда какашка, остаются варианты с небольшими партиями и работой с конкретным продавцом и поставщиком, но всегда рискуешь все равно - в один сезон могут привезти хороший чай, а в другой никакой. Ищите продавца и пробуйте, прежде чем купить.присоединяюсь. и вообще, кто где чай берет?
Найкраще - у селі в старих людей, вони чебрець для ритуалів використовують, заквітчують ікони і купають немовлят. Влітку можна самому назбирати в полі, в посадці, на лузі, те-се, розпитавши місцевих, вони тільки раді будуть )де і який саме краще купувати?)

Всем любителям чая пламенный привет и низкий поклон 

указания на конкретных продавцов, торгующих через интернет, например.Вы как представляете?

з тих, які в нас продаються в супермаркетах, Тянь Шань - цілком питний. уже роки 3 його вживаємо вдома.крмое того, далеко не все заводские чаи какашка. инфа о таких тоже приветствуется
Тянь Шань - цілком питний. уже роки 3 його вживаємо вдома.